Luksuzni enterijeri

STAN U ČELSIJU

Ovaj spektakularni luksuzni stan u Čelsiju, koji se nalazi u zgradi predratne arhitekture, može biti vaš po cijeni od 7.495.000 dolara…

Sa predivnom lokacijom i 400 kvadratnih metara prostora, u kombinaciji sa oko 100 kvadratnih metara balkona, ovaj stan nudi vam savršen panoramski pogled na Empire State Building i Freedom Tower. Sastoji se od tri spavaće sobe i tri kupatila. Kada izađete iz jednog od dva privatna lifta, bićete zadivljeni šarmantnim foajeom i trpezarijom koja odiše elegancijom 50ih godina. Trpezarija vas vodi dalje do terase, sa koje se pruža već pomenuti veličansvteni pogled. Nadomak te trpezarije se nalazi svestrana biblioteka, sa svojim odvojenim pristupom terasi, koja se veoma lako pretvara u sobu za goste. Gurmanska kuhinja, od Calcutta mermera ima savršeno centralno ostrvo, sa ostavom i sasvim dovoljno prostora za sve kuhinjske potrepštine.

Prostor za doručak sa odvojenim elementima, genijalno je otvoren prema istoku i zapadu. Dramatična galerija sa akcentovanim zidovima vodi vas do glavne spavaće sobe, sa odvojenom garderobom, napravljenom od tamnog kestena. Tu su još i dodatne dvije spavaće sobe, svaka ima predivan pogled i velike prostrane ormare. Plafoni i dalje imaju svoje grede, koje im daju pomalo rustičan izgled, a prozori su veliki i imaju bronzane završne detalje. Podovi su od hrastovine i ručno su pravljeni, te sadrže fantastične detalje. U cijelom ovom stanu ima sasvim dovoljno prostora za odlaganje vaših stvari, tako da nikako ne morate brinuti o neredu.


 
Pročitajte slijedeći tekst: ZIMSKA LOŽA MUZTAGH
 
PRIRODA U ENTERIJERU

PRIRODA U ENTERIJERU

Još od davnina čovjek je imao ambiciju i potrebu da svoj dom približi prirodi. Vjekovima se ta potreba, utkana u naš DNK, prenosila sa generacije na generaciju, a i d

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

Italijanska modna kuća Missoni ostaviće svoj trag u panorami Majamija, novim stambenim neboderom sa 57 spratova…

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

Ukrajininski dizajner Aleks Obraztsov upravo je završio radove na savremenom penthausu u centru Kijeva..

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

Nakon luksuznih vila Beograda, odlučili smo da prelistamo tržište nekretnina i vidimo šta nam nude najskuplji stanovi srpske prijestonice…

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

Kohn Pederson Foks je dobro poznato ime arhitektama i onima koji vole lijepe i impresivne dizajne…

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

Neke od njih su sigurno dovoljno bogate da sebi priušte luksuzni njujorški penthaus Tamare Melon, su-osnivača ove kompanije.

UMJETNOST U ENTERIJERU

UMJETNOST U ENTERIJERU

Kao djelo Studio3plus, stan koji vam ovog puta predstavljamo ima velike otvorene prostore koji lagodno komuniciraju jedan sa drugim.

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

Oblici, boje i harmonija se sami izražavaju kroz putanju postavki, koje vas vode do samog srca životnog stila jedne od najglamuroznijih dekada prošlog vijeka.