Luksuzni enterijeri

STAN U DNJEPROPETROVSKU

U Ukrajini se nalazi jedan od najljepših stanova na svijetu…

Ovaj predivni stan projektovao je SVOYA Studio, a nalazi se u Dnjepropetrovsku. Stan je veoma prostran i elegantan, ispunjen prozoračnom energijom prirodne svjetlosti. Raspored prostorija u ovom stanu veoma je interesantan, pri čemu su sve sobe velike i imaju otovreni plan, dok je kuhinja duga i prostrana, odvojena od hodnika jedinstvenim kuhinjskim ostrvom.

Obično, odnosno u većini stanova, kuhinja i dnevna soba, odnosno trpezarija, formiraju jednu zonu, dok su u ovom interesantnom stanu stvari raspoređene malo drugačije. Upravo to je element koji ovaj luksuzni stan izdvaja od svih drugih koje smo do sada vidjeli. Dnevni boravak ima bar koji je paralelno postavljen sa kuhinjskim ostrvom, dok se između njih nalazi hodnik. To kreira jedinstvenu tampon zonu između kuhinje i dnevne sobe, koje su na čudan način i odvojene i povezane.

Sve prostorije u ovom luksuznom stanu su povezane, odnosno odvojene na jedinstven način. Pored dnevne sobe i trpezarije, spavaća soba i kupatilo čine još jedan distinktivni element. Spavaća soba odvojena je od kupatila staklenim zidom, koji ih u isto vrijeme odvaja i spaja. Dekorativne dugačke zavjese, osim što kreiraju predivni ambijent koji privlači dosta pažnje, pružaju neophodnu dozu privatnosti.


 
Pročitajte slijedeći tekst: BUTIK APARTMANI - NJUJORK
 
PRIRODA U ENTERIJERU

PRIRODA U ENTERIJERU

Još od davnina čovjek je imao ambiciju i potrebu da svoj dom približi prirodi. Vjekovima se ta potreba, utkana u naš DNK, prenosila sa generacije na generaciju, a i d

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

Italijanska modna kuća Missoni ostaviće svoj trag u panorami Majamija, novim stambenim neboderom sa 57 spratova…

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

Ukrajininski dizajner Aleks Obraztsov upravo je završio radove na savremenom penthausu u centru Kijeva..

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

Nakon luksuznih vila Beograda, odlučili smo da prelistamo tržište nekretnina i vidimo šta nam nude najskuplji stanovi srpske prijestonice…

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

Kohn Pederson Foks je dobro poznato ime arhitektama i onima koji vole lijepe i impresivne dizajne…

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

Neke od njih su sigurno dovoljno bogate da sebi priušte luksuzni njujorški penthaus Tamare Melon, su-osnivača ove kompanije.

UMJETNOST U ENTERIJERU

UMJETNOST U ENTERIJERU

Kao djelo Studio3plus, stan koji vam ovog puta predstavljamo ima velike otvorene prostore koji lagodno komuniciraju jedan sa drugim.

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

Oblici, boje i harmonija se sami izražavaju kroz putanju postavki, koje vas vode do samog srca životnog stila jedne od najglamuroznijih dekada prošlog vijeka.