Luksuzni enterijeri

STAN U TEL AVIVU

U Tel Avivu, Partziki & Liani Architect dizajnirali su R1T stan u L obliku...

Nalazi se na 80 metara visine, tako da odmah možete zamisliti kakav divan pogled ima. Glavna prostorija ovog stana je dnevna soba. Iako je stan veoma prostran, namješten je minimalistički, u dnevnoj sobi se nalazi samo interesantni kauč i nekoliko fotelja okupljenih oko malog stola, usmjerenih ka TV ekranu. Prostor ne izgleda prazno, pošto su podovi pokriveni sa dva tradicionalna tepiha, koji dodaju toplinu i čine ovo mjesto savršenim za druženje i zabavu.

Pored činjenice da se ujutru budite uz nevjerovatne poglede na grad kroz stakleni zid naspram kreveta, transparencija se nastavlja u spavaćoj sobi, kako je kupatilo praktično zakačeno za nju, i prekriveno staklom. Kada su vam potrebni trenutci privatnosti, bijele lepršave zavjese su tu da riješe problem.

 
Pročitajte slijedeći tekst: PENTHAUS U MAJAMIJU
 
PRIRODA U ENTERIJERU

PRIRODA U ENTERIJERU

Još od davnina čovjek je imao ambiciju i potrebu da svoj dom približi prirodi. Vjekovima se ta potreba, utkana u naš DNK, prenosila sa generacije na generaciju, a i d

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

Italijanska modna kuća Missoni ostaviće svoj trag u panorami Majamija, novim stambenim neboderom sa 57 spratova…

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

Ukrajininski dizajner Aleks Obraztsov upravo je završio radove na savremenom penthausu u centru Kijeva..

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

Nakon luksuznih vila Beograda, odlučili smo da prelistamo tržište nekretnina i vidimo šta nam nude najskuplji stanovi srpske prijestonice…

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

Kohn Pederson Foks je dobro poznato ime arhitektama i onima koji vole lijepe i impresivne dizajne…

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

Neke od njih su sigurno dovoljno bogate da sebi priušte luksuzni njujorški penthaus Tamare Melon, su-osnivača ove kompanije.

UMJETNOST U ENTERIJERU

UMJETNOST U ENTERIJERU

Kao djelo Studio3plus, stan koji vam ovog puta predstavljamo ima velike otvorene prostore koji lagodno komuniciraju jedan sa drugim.

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

Oblici, boje i harmonija se sami izražavaju kroz putanju postavki, koje vas vode do samog srca životnog stila jedne od najglamuroznijih dekada prošlog vijeka.