Luksuzni enterijeri

UMJETNOST U ENTERIJERU

Umjetnički stil u dizajnu enterijera je vanvremenski, primamljiv i dobar izvor inspiracije za razgovor…

Kao djelo Studio3plus, stan koji vam ovog puta predstavljamo ima velike otvorene prostore koji lagodno komuniciraju jedan sa drugim. Svaki prostor u ovom stanu dijeli jednu, istu vrijednost: čista emocija i ljubav prema estetici. To možete primijetiti od prvog koraka koji napravite u ovom prostoru. U samom hodniku ovog stana dočekaće vas glomazne grafike sa interesantnim bojama. Grafike koje krase hodnik su toliko očaravajuće da jednostavno proizvode delikatnost i prefinjenost za čitav stan.

Dnevna soba, kao jedan od najvažnijih prostora za sve ljude koji vole društvo i organizovanje događaja, dobila je svoj komplementarni umjetnički komad. U ovom slučaju, to je originalna zlatna skulptura koja se idealno uklapa sa cjelokupnim umjetničkim stilom čitavog enterijera. Ona je idealno ispraćena stalkom za vino, koji je napravljen od betona, pa predstavlja primese industrijskog stila.

Kako bi se izbjegla patetična atmosfera, u kojoj se umjetnost prije svega koristi za puko popunjavanje prostora, dizajneri su upravo taj industrijski stil iskoristili za kreiranje tampon zone, koja umanjuje doživljaj umjetničkog stila. Sirovi beton, drvo, travertin i mermer korišćeni su za podove, završne detalje i izradu namještaja. Koji je rezultat svega toga? Savremeni, smjeli stan, koji umjetnost predstavlja kao dio svog postojanja, a ne kao običan dekor.

 
Pročitajte slijedeći tekst: PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA
 
PRIRODA U ENTERIJERU

PRIRODA U ENTERIJERU

Još od davnina čovjek je imao ambiciju i potrebu da svoj dom približi prirodi. Vjekovima se ta potreba, utkana u naš DNK, prenosila sa generacije na generaciju, a i d

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

Italijanska modna kuća Missoni ostaviće svoj trag u panorami Majamija, novim stambenim neboderom sa 57 spratova…

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

Ukrajininski dizajner Aleks Obraztsov upravo je završio radove na savremenom penthausu u centru Kijeva..

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

Nakon luksuznih vila Beograda, odlučili smo da prelistamo tržište nekretnina i vidimo šta nam nude najskuplji stanovi srpske prijestonice…

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

Kohn Pederson Foks je dobro poznato ime arhitektama i onima koji vole lijepe i impresivne dizajne…

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

Neke od njih su sigurno dovoljno bogate da sebi priušte luksuzni njujorški penthaus Tamare Melon, su-osnivača ove kompanije.

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

Oblici, boje i harmonija se sami izražavaju kroz putanju postavki, koje vas vode do samog srca životnog stila jedne od najglamuroznijih dekada prošlog vijeka.

NOVA VIZIJA LUKSUZA U MUMBAJU

NOVA VIZIJA LUKSUZA U MUMBAJU

Nazvan Excalibur, ovaj novi projekat djelo je vrhunske razvojne grupe Nahar, a promijeniće izgled i kurs luksuznih stambenih kompleksa na svjetskom nivo, odnosno percepc