Luksuzni enterijeri

VANVREMENSKA LJEPOTA CRNO - BIJELOG ENTERIJERA

Vanvremenska kombinacija crne i bijele boje, može savršeno dekorisati bilo koji prostor – od kuhinje, do spavaće sobe…

Dizajneri enterijera u čitavom svijetu obožavaju da kombinuju ove dvije boje, u prugastim ili kockastim dezenima, kao i bilo kojim drugim varijacijama. Ovaj dom koji je djelo ando studija, predstavlja predivnu ilustraciju pravilne upotrebe crne i bijele. Dnevni boravak podsjeća nas na prefinjeni salon, u kom su žene tokom četrdesetih i pedesetih sjedele i razmjenjivale tračeve i govorkanja, igrale karte ili čekale svoj red u frizerskom salonu. Predivne bijele fotelje sa crnim detaljima, bijeli zidovi sa drvenim panelima, geometrijski dizajnirani tepih, modernizovane podne lampe i svi drugi akcenti spajaju se kako bi kreirali zavidni završni rezultat.

Glavni dekor ove prostorije naglašen je mesinganim akcentima, koji doprinose cjelokupno luksuznom ambijentu sobe. Podovi od prirodnog drveta emituju toplinu, bez ometanja fantastične elegancije koju ovdje možemo vidjeti. Prostor dnevne sobe širi se prema dodatku za sjedenje, u kom je crno bijela tema nastavljena sa dodatnim elementima u boji šljive.

Hodnik u ovom prostoru je jednom riječju fantastičan. Njegova čista brilijantnost je svjedok superiornog dizajna enterijera. On ilustruje šta sve možete uraditi sa zidovima i plafonima, i kako im možete dati im glas da govore sami za sebe. Za takav poduhvat, nije potrebno mnogo energije. Zapravo, hodnik u ovom stanu bi bio savršen i kada bi bio dekorisan samo visećim lusterima. Konzola, česterfild sofa i crna umjetnička djela se savršeno spajaju, kreirajući dinamični ulazni prostor.

Dinamika ovog progresivnog dizajna preliva se sa lakoćom u prostor trpezarije. Spavaća soba ima neutralne nijanse koji se lijepo uklapaju sa crno bijelom temom. Krevet sa kockastim ramom okružen je prefinjenim komadima namještaja i elegantnim akcentnim komadima. Draperje su fantastične i pojačavaju cjelokupni ambijent prostora. Mali akcentni komadi, poput belih koralnih i mesinganih skulptura, savršeno su raspoređeni kako bi kreirali harmonični efekat.

Mozaičke pločice u kupatilu su nešto što nećete imati prilike da vidite na drugom mjestu. Crno bijeli raspored je ovdje jednostavno senzacionalan. Od predivnih kružnih metalik ogledala, do nevjerovatnog prostora za odlaganje stvari ispod lavaboa, kombinacija besprijekornosti i progresivnosti u ovom prostoru je neočekivana i nevjerovatna.

Zidna umjetnost koja se može vidjeti u čitavom ovom domu je prilično originalna, ali lijepo uklopljena. Svaki komad umjetnosti ima svoj život, dok svako u isto vrijeme predstavlja energiju metamorfoze. Afinitet prema umjetnosti, dinamika teksture, brilijantni efekti bordura, važnost detalja i umjetnost savršenstva obilježavaju ovaj prostor. Sveprisutni osjećaj ekvilibrijuma u ovom domu, protkan je u svakom njegovom prostoru. Nevjerovatno!


 
Pročitajte slijedeći tekst: VRHUNSKI PENTHAUS NA MENHETNU
 
PRIRODA U ENTERIJERU

PRIRODA U ENTERIJERU

Još od davnina čovjek je imao ambiciju i potrebu da svoj dom približi prirodi. Vjekovima se ta potreba, utkana u naš DNK, prenosila sa generacije na generaciju, a i d

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

Italijanska modna kuća Missoni ostaviće svoj trag u panorami Majamija, novim stambenim neboderom sa 57 spratova…

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

Ukrajininski dizajner Aleks Obraztsov upravo je završio radove na savremenom penthausu u centru Kijeva..

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

Nakon luksuznih vila Beograda, odlučili smo da prelistamo tržište nekretnina i vidimo šta nam nude najskuplji stanovi srpske prijestonice…

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

Kohn Pederson Foks je dobro poznato ime arhitektama i onima koji vole lijepe i impresivne dizajne…

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

Neke od njih su sigurno dovoljno bogate da sebi priušte luksuzni njujorški penthaus Tamare Melon, su-osnivača ove kompanije.

UMJETNOST U ENTERIJERU

UMJETNOST U ENTERIJERU

Kao djelo Studio3plus, stan koji vam ovog puta predstavljamo ima velike otvorene prostore koji lagodno komuniciraju jedan sa drugim.

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

Oblici, boje i harmonija se sami izražavaju kroz putanju postavki, koje vas vode do samog srca životnog stila jedne od najglamuroznijih dekada prošlog vijeka.