Luksuzni enterijeri

VIKENDICA U KOLORADU

Vikendica u Koloradu, upravo se našla na tržištu i to po cijeni od 9 miliona dolara...

S obzirom na to šta vam sve ovo mjesto za bijeg od svakodnevice i stvarnosti pruža, možemo reći da je cijena zaista niska. Kroz svaki prozor ove vile pruža se idealni pogled na Rocky planine, a smještena je na 375 hektara i ima oko 1.200 m2 životnog prostora, podijeljenog u pet spavaćih soba i sedam kupatila.

Dizajnirana je od strane arhitekte Keti Skot, a izgradnja je djelo Pioneer Log Homes of British Columbia kompanije. Pažnja koja je posvećena detaljima prilikom dizajniranja i izgradnje ove vikendice je jednostavno besprekorna. Sve drvene površine u enterijeru dizajnirane su i kreirane od strane lične kompanije vlasnika, Genesis Innovations.

Izuzetno dekorisani i ručno napravljeni kuhinjski elementi, kao i ručno napravljeni podovi su neke od pogodnosti koje vas očekuju u ovoj vikendici. Predivni izrezbareni komadi koje možemo vidjeti raštrkane po čitavom prostoru kreirani su posebno za ovaj dom od strane umjetnika Pola Starka. Ovaj dom ispunjen je unikatnim osvjetljenjem koje je radio umjetnik Piter Filerap, pri čemu su kamena srca napravljena od idealnog kamenja. Sve to doprinosi toplini i gostoprimljivosti ovog doma.

Više prostora za prijem i zabavljanje gostiju sastoje se od prilagođenog kućnog bioskopa, vinarije koja je dekorisana muralima koji su djelo Andrea Martineza i nevjerovatnog bara koji je takođe dekorisan muralom u porodičnoj sobi.

U sklopu ove vikendice nalaze se i garaže za četiri automobila, lift, audio sistem u svim sobama i u eksterijeru, idealni Lutron sistemi osvjetljenja koji vlasniku daju mogućnost uživanja u prilagođenoj atmosferi. Što se tiče dnevne sobe na otvorenom, ona se nalazi na grijanoj platformi, a tu je i ispravni kamin koji se može koristiti tokom cijele godine.

U sklopu ovog posjeda nalazi se i kuća za goste sa tri spavaće sobe, radionica i prostrana balska sala, u kompletu sa kuhinjom. Takođe, tu su i staje za konje, opremljene najboljim elementima.

Uz svoj nevjerovatni pogled, privatna jezera, unikatne komade umjetnosti, kamine i unikatne rezbarene predmete, ovaj posjed će vas prenijeti na mjesto gdje snovi postaju java.


 
Pročitajte slijedeći tekst: ENTERIJER VILE U VANKUVERU
 
PRIRODA U ENTERIJERU

PRIRODA U ENTERIJERU

Još od davnina čovjek je imao ambiciju i potrebu da svoj dom približi prirodi. Vjekovima se ta potreba, utkana u naš DNK, prenosila sa generacije na generaciju, a i d

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

Italijanska modna kuća Missoni ostaviće svoj trag u panorami Majamija, novim stambenim neboderom sa 57 spratova…

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

Ukrajininski dizajner Aleks Obraztsov upravo je završio radove na savremenom penthausu u centru Kijeva..

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

Nakon luksuznih vila Beograda, odlučili smo da prelistamo tržište nekretnina i vidimo šta nam nude najskuplji stanovi srpske prijestonice…

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

Kohn Pederson Foks je dobro poznato ime arhitektama i onima koji vole lijepe i impresivne dizajne…

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

Neke od njih su sigurno dovoljno bogate da sebi priušte luksuzni njujorški penthaus Tamare Melon, su-osnivača ove kompanije.

UMJETNOST U ENTERIJERU

UMJETNOST U ENTERIJERU

Kao djelo Studio3plus, stan koji vam ovog puta predstavljamo ima velike otvorene prostore koji lagodno komuniciraju jedan sa drugim.

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

Oblici, boje i harmonija se sami izražavaju kroz putanju postavki, koje vas vode do samog srca životnog stila jedne od najglamuroznijih dekada prošlog vijeka.