Luksuzni enterijeri

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

Žene iz čitavog svijeta klanjaju se pred Jimmy Choo cipelama, torbama i aksesoarima već 20 godina…

Neke od njih su sigurno dovoljno bogate da sebi priušte luksuzni njujorški penthaus Tamare Melon, su-osnivača ove kompanije. Njen ultra luksuzni penthaus na Ist Sajdu, nazvan Carhart Mansion, dostupan je za kupovinu, po cijeni od 27 miliona dolara.

Smješten u Carnegie Hill kraju Menhetna, ovaj nevjerovatni penthaus ima pet spavaćih soba, šest kupatila, kao i oko 800 m2 prostora na dva nivoa, i dodatnih 500 m2 eksterijera, koji se u Njujorku veoma teško nalazi.

Budući vlasnici ovog superiornog penthausa će svakako cijeniti lift sa privatnim pristupom, vrhunsku kuhinju i elegantnu trpezariju, masivnu dnevnu sobu, smještaj za osoblje i veliki foaje. Ipak, terasa koja je dio ovog stana, uz pogled na Njujork koji se san je pruža, biće sasvim dovoljni da šarmiraju svakoga.

Glavna spavaća soba ovog penthausa je prizor sama za sebe, sa spektakularnim garderoberom, francuskim vratima, kaminom i zatvorenim solarijumom.

Horas Tumbauer je čuveni arhitekta koji je odgovoran za dizajn zdanja u kome se ovaj penthaus nalazi, koji je urađen davne 1913.godine. Carhart Mansion je 1974.godine proglašena za Spomenik grada i pretvorena u četiri ultra luksuzne rezidencije 2005.

 
Pročitajte slijedeći tekst: UMJETNOST U ENTERIJERU
 
PRIRODA U ENTERIJERU

PRIRODA U ENTERIJERU

Još od davnina čovjek je imao ambiciju i potrebu da svoj dom približi prirodi. Vjekovima se ta potreba, utkana u naš DNK, prenosila sa generacije na generaciju, a i d

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

Italijanska modna kuća Missoni ostaviće svoj trag u panorami Majamija, novim stambenim neboderom sa 57 spratova…

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

Ukrajininski dizajner Aleks Obraztsov upravo je završio radove na savremenom penthausu u centru Kijeva..

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

Nakon luksuznih vila Beograda, odlučili smo da prelistamo tržište nekretnina i vidimo šta nam nude najskuplji stanovi srpske prijestonice…

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

Kohn Pederson Foks je dobro poznato ime arhitektama i onima koji vole lijepe i impresivne dizajne…

UMJETNOST U ENTERIJERU

UMJETNOST U ENTERIJERU

Kao djelo Studio3plus, stan koji vam ovog puta predstavljamo ima velike otvorene prostore koji lagodno komuniciraju jedan sa drugim.

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

Oblici, boje i harmonija se sami izražavaju kroz putanju postavki, koje vas vode do samog srca životnog stila jedne od najglamuroznijih dekada prošlog vijeka.

NOVA VIZIJA LUKSUZA U MUMBAJU

NOVA VIZIJA LUKSUZA U MUMBAJU

Nazvan Excalibur, ovaj novi projekat djelo je vrhunske razvojne grupe Nahar, a promijeniće izgled i kurs luksuznih stambenih kompleksa na svjetskom nivo, odnosno percepc