Luksuzni namještaj

BESPOKE BY ANTONIOLUPI

Fascinantni dizajnerski dijalog se nastavlja…

Bespoke je novi modularni sistem brenda antoniolupi, koji će vas iznenaditi svojom ljepotom i elegancijom, koje su izražene jednostavnošću i linearnim formama. Čuveni elementi u različitim i personalizovanim kompozicijama dekorišu kupatilo, bez prostornog ograničenja. Oni mogu biti individualna kompozicija vaše dnevne sobe, koja će odisati prefinjenim stilom koji je oličenje antoniolupi brenda.

Ovo je harmonični projekat koji savršeno integriše ciljeve arhitekte Karla Kolomba i potrebe ove kompanije za kreiranjem ponude koja ima neograničeni potencijal. Kao takav, Bespoke je modularni sistem, odnosno kolekcija ormarića koji kombinuju svestranost i slobodu kompozicije.

Ovaj sistem vam daje priliku da sami kreirate svoju konfiguraciju iz neograničenog broja mogućnosti. Ovu liniju pored ormariča sačinjavaju i umivaonici, zidni i visoki ormarići koji mogu dostići visinu do 210 cm i da formiraju prave garderobere uz mogućnost dodatka fioka.

Logika koja stoji iza Bespoke linije bazirana je na ormarićima koji su kombinovani sa vratima od alumijumske bronze ili titanijumskih profila i obrađenog stakla u svim antoniolupi bojama, ili pak od transparentne bronze ili dimljenog stakla sa reflektivnim detaljima.

Struktura ormarića može biti napravljena od svih antoniolupi vrsta drveta, mogu biti mat, lakirani, uglađeni, polirani, dekorisani brojnim bojama. Izbor je u potpunosti vaš.

 
Pročitajte slijedeći tekst: LUKSUZAN EGO DIZAJN BRUMMEL BRENDA
 
NEW DESIGN PORTE NAMJEŠTAJ ZA VAŠU DJECU

NEW DESIGN PORTE NAMJEŠTAJ ZA VAŠU DJECU

Proizvodi izrađeni u kompaniji New Design Porte su visokog kvaliteta i namijenjeni klijenteli sa probranim ukusom i stilom.

LUKSUZNA KADA KAO LEŽALJKA

LUKSUZNA KADA KAO LEŽALJKA

Neki od vas se možda sjećaju predivnog dizajna viseće kade, zanimljivog projekta koji je razvio SpliterWorks studio prije nekoliko godina.

NOVA KOLEKCIJA STOLOVA: PARIGI, VENEZIA I ANDY

NOVA KOLEKCIJA STOLOVA: PARIGI, VENEZIA I ANDY

Nova kolekicja stolova: Parigi, Venezia i Andy napravljena je za ljubitelje robusne estetike.

OFFICINE GULLO BLACK&GRAY KUHINJA

OFFICINE GULLO BLACK&GRAY KUHINJA

Metal kombinovan sa drvetom čini izuzetnu kombinaciju pri kojoj je Officine Gullo „Black&Gray“ kuhinja podijeljena na četiri nezavisna elementa.

PARKER & FARR: DUH STARIH MAJSTORA

PARKER & FARR: DUH STARIH MAJSTORA

Trendovi u dekorisanju, posmatrani su često kroz vrijeme, dok brzinom kojom se smjenjuju stilovi koji ulaze ili izlaze iz mode, podsjećaju na dešavanja sa prave modne

LUKSUZAN EGO DIZAJN BRUMMEL BRENDA

LUKSUZAN EGO DIZAJN BRUMMEL BRENDA

Ego je najnovija kolekcija brenda Brummel koju odlikuje klasičan elegantan stil i prirodna jednostavnost.

FORMITALIA NOVITETI SA SAJMA SALON DEL MOBILE 2016

FORMITALIA NOVITETI SA SAJMA SALON DEL MOBILE 2016

Luksuzni italijanski brend koji proizvodi namještaj za najmodernije enterijere od ultra luksuznih kuća, pa sve do enterijera za jahte, predstavio je nedavno na Salone d

GENIJALNA KADA OD KARBONA

GENIJALNA KADA OD KARBONA

Nakon dugog dana na poslu, nema ničega boljeg od uživanja u vrhunskom vinu i toploj kupki…