Luksuzni namještaj

CANDICE OLSON KUHINJE

Ukoliko zaista volite kuvanje i želite da uživate u svakom trenutku koji provedete u kuhinji, onda su Candice Olson kuhinje savršene za vas…

Candice Olson čini da kuhinja ne bude samo mjesto za kuvanje; ona postaje mjesto u kome uživate u kuvanju, u sjedenju, u njenom dizajnu, bojama i namještaju. Pogledajte ove fantastične kuhinje i pronađite inspiraciju za svoju. Candice vam nudi kuhinje različitih dizajna, za različite prostore, tako da su prilagodive svim vašim željama. Ukoliko je vaša kuhinja prostrana, onda su kuhinjski elementi koji idu uz cijeli jedan zid i kuhinjsko ostrvo na njenoj sredini savršen izbor za vas. Ona predstavlja nevjerovatne dizajne koji će savršeno iskoristiti vaš prostor i dati vam kuhinju koja je oaza udobnosti i topline.

Boje koje ona koristi su savršene, drvo se koristi u svim njenim dizajnima kako bi kuhinje imale luksuzni izgled i trajale godinama. Bijeli ormarići i drveni ormarići kuhinjskog ostrva stvaraju savršen kontrast koji kuhinju čini prefinjenom i šik. Ugrađeni aparati izgledaju savršeno i moderno, a fantastično su rešenje za kuhinje koje ne zauzimaju veliki prostor, iako se koriste u kuhinjama svih veličina zbog svog elegantnog, profesionalnog izgleda. Ukoliko imate malu kuhinju, postoji rešenje i za vas. Pronaći ćete mnogo dizajna koji će vam omogućiti da vaša kuhinja bude elegantna i luksuzna, a u isto vrijeme i veoma dobro opremljena i korisna. Candice Olson pri dizajniranju svojih kuhinja vodi računa i o detaljima, ne samo kuhinjskom namještaju. Podovi i zidovi su uvijek u savršenom balansu sa ostatkom namještaja, te tako kuhinja savršeno izgleda.

Osvjetljenje je još jedan element o kome Candice vodi računa. Raspored osvjetljenja u kuhinji je jako bitan, zbog svoje upotrebne svrhe a i kreiranja prijatnog ambijenta. Izbor materijala koji će biti korišćeni pri dizajniranju vaše kuhinje u potpunosti zavisi od vas. Neke kuhinje su u potpunosti napravljene od drveta, a druge imaju dosta metalnih površina i aparata. Svaka kuhinja ima svoj jedinstveni stil i izgleda sjajno.Candice Olson kuhinje su garantovano mjesto u kome ćete uživati svakoga dana.

 
Pročitajte slijedeći tekst: ROBERTO GIOVANNINI NOVA KOLEKCIJA
 
NEW DESIGN PORTE NAMJEŠTAJ ZA VAŠU DJECU

NEW DESIGN PORTE NAMJEŠTAJ ZA VAŠU DJECU

Proizvodi izrađeni u kompaniji New Design Porte su visokog kvaliteta i namijenjeni klijenteli sa probranim ukusom i stilom.

LUKSUZNA KADA KAO LEŽALJKA

LUKSUZNA KADA KAO LEŽALJKA

Neki od vas se možda sjećaju predivnog dizajna viseće kade, zanimljivog projekta koji je razvio SpliterWorks studio prije nekoliko godina.

NOVA KOLEKCIJA STOLOVA: PARIGI, VENEZIA I ANDY

NOVA KOLEKCIJA STOLOVA: PARIGI, VENEZIA I ANDY

Nova kolekicja stolova: Parigi, Venezia i Andy napravljena je za ljubitelje robusne estetike.

OFFICINE GULLO BLACK&GRAY KUHINJA

OFFICINE GULLO BLACK&GRAY KUHINJA

Metal kombinovan sa drvetom čini izuzetnu kombinaciju pri kojoj je Officine Gullo „Black&Gray“ kuhinja podijeljena na četiri nezavisna elementa.

PARKER & FARR: DUH STARIH MAJSTORA

PARKER & FARR: DUH STARIH MAJSTORA

Trendovi u dekorisanju, posmatrani su često kroz vrijeme, dok brzinom kojom se smjenjuju stilovi koji ulaze ili izlaze iz mode, podsjećaju na dešavanja sa prave modne

BESPOKE BY ANTONIOLUPI

BESPOKE BY ANTONIOLUPI

Fascinantni dizajnerski dijalog se nastavlja…Bespoke je novi modularni sistem brenda antoniolupi, koji će vas iznenaditi svojom ljepotom i elegancijom

LUKSUZAN EGO DIZAJN BRUMMEL BRENDA

LUKSUZAN EGO DIZAJN BRUMMEL BRENDA

Ego je najnovija kolekcija brenda Brummel koju odlikuje klasičan elegantan stil i prirodna jednostavnost.

FORMITALIA NOVITETI SA SAJMA SALON DEL MOBILE 2016

FORMITALIA NOVITETI SA SAJMA SALON DEL MOBILE 2016

Luksuzni italijanski brend koji proizvodi namještaj za najmodernije enterijere od ultra luksuznih kuća, pa sve do enterijera za jahte, predstavio je nedavno na Salone d