Luksuzni namještaj

ITALIJANSKE DOIMO SOFE

Živimo u vremenu kada je pakovanje podjednako bitno kao i ono što se unutar njega nalazi…

Izbori stila se ne baziraju samo na privlačnosti, već i na kvalitetu materijala i proizvodnji. Klasični izgled sada mora dijeliti prostor sa najmodernijim pogodnostima i željama ljudi. Zato je veoma bitno da namještaj koji kupujemo bude taman po našoj mjeri, odnosno bitno je da proizvođači obraćaju pažnju na želje svojih potrošača. Danas, ponovo otkrivamo važnost kreiranja snažne estetike na prostoru čitavog jednog doma, uz pomoć dizajna koji ujedinjuje tradiciju i modernost. Dnevna soba je svakako srce jednog doma i na pravi način prikazuje ličnost ljudi koji u njoj žive. Ona mora obezbijediti sasvim dovoljnu dozu komfora, dok je i dalje elegantna i uredna, ispunjena raznim elementima dizajna, koji privlače pažnju i poglede radoznalih posjetilaca.

Dnevna soba nosi na svojim ramenima dosta odgovornosti, kako je to prostorija koja mora ispuniti očekivanja svojih stanara, dok prikazuje njihov ukus i savršeni kvalitet. Kao i uvijek do sada, Doimo Sofe obraćaju pažnju na svaki detalj u svakoj želji svojih klijenata, pa te želje onda transformišu u inovativna i estetski prigodna rješenja dizajna. Kao predstavnik stila koji potiče iz Italije, Doimo Sofas brend predstavio je tri nova modela, svaki u posebno kreiranoj postavci, koja na savršen način naglašava sve praktične i estetske karakteristike proizvoda.

Sofe koje su tom prilikom predstavljene, savršeno su propraćene interesantnim aksesoarima i drugim komadima namještaja, koji su tu da obogate prostor svake dnevne sobe, čineći je tako glavnom zvijezdom jednog doma.

Ova fuzija estetike i kvaliteta nije jedina dobra osobina Doimo Sofas brenda, kako su oni prikazali i inovativne materijale, poput Novabuk kože, napravljene prefinjenim tehnikama u savremenom stilu. Ovaj materijal je plišan i nježan na dodir, a dostupan je u svim trendi bojama. U potpunosti je prirodan i napravljen u Italiji.


 
Pročitajte slijedeći tekst: BONALDO KREVETI
 
NEW DESIGN PORTE NAMJEŠTAJ ZA VAŠU DJECU

NEW DESIGN PORTE NAMJEŠTAJ ZA VAŠU DJECU

Proizvodi izrađeni u kompaniji New Design Porte su visokog kvaliteta i namijenjeni klijenteli sa probranim ukusom i stilom.

LUKSUZNA KADA KAO LEŽALJKA

LUKSUZNA KADA KAO LEŽALJKA

Neki od vas se možda sjećaju predivnog dizajna viseće kade, zanimljivog projekta koji je razvio SpliterWorks studio prije nekoliko godina.

NOVA KOLEKCIJA STOLOVA: PARIGI, VENEZIA I ANDY

NOVA KOLEKCIJA STOLOVA: PARIGI, VENEZIA I ANDY

Nova kolekicja stolova: Parigi, Venezia i Andy napravljena je za ljubitelje robusne estetike.

OFFICINE GULLO BLACK&GRAY KUHINJA

OFFICINE GULLO BLACK&GRAY KUHINJA

Metal kombinovan sa drvetom čini izuzetnu kombinaciju pri kojoj je Officine Gullo „Black&Gray“ kuhinja podijeljena na četiri nezavisna elementa.

PARKER & FARR: DUH STARIH MAJSTORA

PARKER & FARR: DUH STARIH MAJSTORA

Trendovi u dekorisanju, posmatrani su često kroz vrijeme, dok brzinom kojom se smjenjuju stilovi koji ulaze ili izlaze iz mode, podsjećaju na dešavanja sa prave modne

BESPOKE BY ANTONIOLUPI

BESPOKE BY ANTONIOLUPI

Fascinantni dizajnerski dijalog se nastavlja…Bespoke je novi modularni sistem brenda antoniolupi, koji će vas iznenaditi svojom ljepotom i elegancijom

LUKSUZAN EGO DIZAJN BRUMMEL BRENDA

LUKSUZAN EGO DIZAJN BRUMMEL BRENDA

Ego je najnovija kolekcija brenda Brummel koju odlikuje klasičan elegantan stil i prirodna jednostavnost.

FORMITALIA NOVITETI SA SAJMA SALON DEL MOBILE 2016

FORMITALIA NOVITETI SA SAJMA SALON DEL MOBILE 2016

Luksuzni italijanski brend koji proizvodi namještaj za najmodernije enterijere od ultra luksuznih kuća, pa sve do enterijera za jahte, predstavio je nedavno na Salone d