Luksuzni namještaj

KOLEKCIJA ASTON MARTIN INTERIORS

Aston Martin Interiors kolekcija dizajnirana je sa ciljem da inspiriše i očara sve ljubitelje kvalitetnog i luksuznog namještaja…

Namještaj iz ove kolekcije kreiran je u skladu sa vrijednostima Aston Martin brenda, jednog od najboljih i najluksuznijih proizvođača automobila. Ova elegantna i savremena kolekcija nudi integrisana rješenja za vaš dom, kancelariju ili poslovni prostor, sa kompletnim asortimanom stilizovanih elemenata smjelog i delikatnog namještaja, u kombinaciji sa linijom dinamičnog osvjetljenja.

Fenomenalni ramovi od drveta, čelika i ugljeničnih vlakana kombinovani su sa prefinjenom kožom i vunom, sa ciljem kreiranja jedinstvenih i vanvremenskih komada koji su u skladu sa jedisntvenom estetikom ovog brenda, a koji takođe nude ultimativni ergonomski dizajn i luksuzni komfor svakome ko ih ugleda.

Svaki komad iz Aston Martin Interiors kolekcije dizajniran je i napravljen u Italiji, a proizvodi ga i distribuira svjetski poznata italijanska kompanija Formitalia Luxury Group SpA. Godine iskustva na polju luksuznog namještaja i široko znanje stečeno kroz razna partnerstva ovoj kompaniji dale su savršenu podlogu za saradnju sa jedinstvenim luksuznim brendovima, na kreiranju fantastičnih komada namještaja, koji su u skladu sa njihovom filozofijom: Moć, Ljepota i Duša.


 
Pročitajte slijedeći tekst: ITALIJANSKE DOIMO SOFE
 
NEW DESIGN PORTE NAMJEŠTAJ ZA VAŠU DJECU

NEW DESIGN PORTE NAMJEŠTAJ ZA VAŠU DJECU

Proizvodi izrađeni u kompaniji New Design Porte su visokog kvaliteta i namijenjeni klijenteli sa probranim ukusom i stilom.

LUKSUZNA KADA KAO LEŽALJKA

LUKSUZNA KADA KAO LEŽALJKA

Neki od vas se možda sjećaju predivnog dizajna viseće kade, zanimljivog projekta koji je razvio SpliterWorks studio prije nekoliko godina.

NOVA KOLEKCIJA STOLOVA: PARIGI, VENEZIA I ANDY

NOVA KOLEKCIJA STOLOVA: PARIGI, VENEZIA I ANDY

Nova kolekicja stolova: Parigi, Venezia i Andy napravljena je za ljubitelje robusne estetike.

OFFICINE GULLO BLACK&GRAY KUHINJA

OFFICINE GULLO BLACK&GRAY KUHINJA

Metal kombinovan sa drvetom čini izuzetnu kombinaciju pri kojoj je Officine Gullo „Black&Gray“ kuhinja podijeljena na četiri nezavisna elementa.

PARKER & FARR: DUH STARIH MAJSTORA

PARKER & FARR: DUH STARIH MAJSTORA

Trendovi u dekorisanju, posmatrani su često kroz vrijeme, dok brzinom kojom se smjenjuju stilovi koji ulaze ili izlaze iz mode, podsjećaju na dešavanja sa prave modne

BESPOKE BY ANTONIOLUPI

BESPOKE BY ANTONIOLUPI

Fascinantni dizajnerski dijalog se nastavlja…Bespoke je novi modularni sistem brenda antoniolupi, koji će vas iznenaditi svojom ljepotom i elegancijom

LUKSUZAN EGO DIZAJN BRUMMEL BRENDA

LUKSUZAN EGO DIZAJN BRUMMEL BRENDA

Ego je najnovija kolekcija brenda Brummel koju odlikuje klasičan elegantan stil i prirodna jednostavnost.

FORMITALIA NOVITETI SA SAJMA SALON DEL MOBILE 2016

FORMITALIA NOVITETI SA SAJMA SALON DEL MOBILE 2016

Luksuzni italijanski brend koji proizvodi namještaj za najmodernije enterijere od ultra luksuznih kuća, pa sve do enterijera za jahte, predstavio je nedavno na Salone d