Luksuzni namještaj

LJEPOTA JEDNOSTAVNO DIZAJNIRANE TRPEZARIJE

Već nekoliko puta smo naglasili koliko je zapravo jedna kuhinja važna u svačijem domu…

Kao mjesto u kom se pripremaju obroci, odnosno u kom se porodica okuplja i zajedno radi na kreiranju nečega lijepog, kuhinja ima veliku ulogu u našim domovima, pa stoga mora biti funkcionalna i elegantna, sa odgovarajućim stilom koji će nenametljivo svim posjetiocima nagovijestiti kakvi su vaši izbori. Pored elegancije, kuhinja mora biti mjesto za akciju, u kom se više stvari radi u isto vrijeme, pa je zato veoma važan raspored prostorije. Ali, sa druge strane, trpezarije su prostori koji su često zanemareni. Zato smo ovog puta odlučili da vam pokažemo dvadeset četiri trpezarije koje su nam se najviše dopale.

Zajedničke osobine ovih prostora su atraktivnost, modernost i stilizovanost, dok je jednostavnost faktor koji svaka od njih poseduje. Uređenje enterijera u ovim prostorijama je čisto i elegantno, tako da pruža osjećaj mira svakome ko tu provodi vrijeme. Paleta boja koju možete vidjeti u našoj galeriji, sadrži tonove bež, sive, braon i bijele boje, koje se idealno uklapaju uz savremene izglede.

Lusteri su element koji u trpezariji ne smije biti zaboravljen ili zanemaren – luster kreira tačku fokusa u ovoj prostoriji i daje joj ličnost i specifične karakteristike poput individualosti. Sitna dekoracija, odnosno akcentni komadi poput svijeća, vaza ili elegantnih skulptura, pojačaće osjećaj prijatnosti u vašoj trpezariji, što će svakom jelu dati bolji ukus, a enterijeru vaše trpezarije još ljepši izgled.


 
Pročitajte slijedeći tekst: FENDI CASA - NOVITETI PROTKANI TRADICIJOM
 
NEW DESIGN PORTE NAMJEŠTAJ ZA VAŠU DJECU

NEW DESIGN PORTE NAMJEŠTAJ ZA VAŠU DJECU

Proizvodi izrađeni u kompaniji New Design Porte su visokog kvaliteta i namijenjeni klijenteli sa probranim ukusom i stilom.

LUKSUZNA KADA KAO LEŽALJKA

LUKSUZNA KADA KAO LEŽALJKA

Neki od vas se možda sjećaju predivnog dizajna viseće kade, zanimljivog projekta koji je razvio SpliterWorks studio prije nekoliko godina.

NOVA KOLEKCIJA STOLOVA: PARIGI, VENEZIA I ANDY

NOVA KOLEKCIJA STOLOVA: PARIGI, VENEZIA I ANDY

Nova kolekicja stolova: Parigi, Venezia i Andy napravljena je za ljubitelje robusne estetike.

OFFICINE GULLO BLACK&GRAY KUHINJA

OFFICINE GULLO BLACK&GRAY KUHINJA

Metal kombinovan sa drvetom čini izuzetnu kombinaciju pri kojoj je Officine Gullo „Black&Gray“ kuhinja podijeljena na četiri nezavisna elementa.

PARKER & FARR: DUH STARIH MAJSTORA

PARKER & FARR: DUH STARIH MAJSTORA

Trendovi u dekorisanju, posmatrani su često kroz vrijeme, dok brzinom kojom se smjenjuju stilovi koji ulaze ili izlaze iz mode, podsjećaju na dešavanja sa prave modne

BESPOKE BY ANTONIOLUPI

BESPOKE BY ANTONIOLUPI

Fascinantni dizajnerski dijalog se nastavlja…Bespoke je novi modularni sistem brenda antoniolupi, koji će vas iznenaditi svojom ljepotom i elegancijom

LUKSUZAN EGO DIZAJN BRUMMEL BRENDA

LUKSUZAN EGO DIZAJN BRUMMEL BRENDA

Ego je najnovija kolekcija brenda Brummel koju odlikuje klasičan elegantan stil i prirodna jednostavnost.

FORMITALIA NOVITETI SA SAJMA SALON DEL MOBILE 2016

FORMITALIA NOVITETI SA SAJMA SALON DEL MOBILE 2016

Luksuzni italijanski brend koji proizvodi namještaj za najmodernije enterijere od ultra luksuznih kuća, pa sve do enterijera za jahte, predstavio je nedavno na Salone d