Luksuzni namještaj

LJEPOTA KLASIČNOG DIZAJNA U RUSKOM STANU

Principi klasičnog dizajna enterijera oslanjaju se na harmoniju, balans i stabilnost…

Kao djelo Arch Predmet studija, stan koji možete vidjeti u našoj galeriji, dizajniran je baš u skladu sa tom filozofijom, a nalazi se u Moskvi. Prije svega, tim koji je radio na ovom stanu odlučio je da kreira prostore koji lako komuniciraju jedni sa drugima, pa su se zato odlučili za otvoreni koncept. Kao rezultat, kuhinja, trpezarija i dnevna soba su sada povezane, dozvoljavajući stanarima uživanje u slobodnom prostoru.

Kao što možete i sami uvidjeti, ovaj stan ima fenomenalan pogled na grad, pa je korišćenje pejzaža u svim njegovim prostorima bilo sasvim logično. Što se tiče klasičnog dizajna, plišani tapacirunzi i udobne sofe u ovom prostoru igraju glavnu ulogu. Zbog svog elegantnog i luksuznog izgleda, ovakvi komadi namještaja dio su svake prostorije koja je namijenjena sjedaljkama, opuštanju i spavanju.

Bež boja i drugi nježni tonovi braon i sive boje dali su ovom stanu topao i prijatan ambijent. Kako bi cjelokupni dizajn bio svjež, korišćeni su različiti dekorativni predmeti, poput BAC kolekcije glomaznih slova na vintage kovčegu koji se u dnevnom boravku ovog stana koristi kao polica.

 
 
NEW DESIGN PORTE NAMJEŠTAJ ZA VAŠU DJECU

NEW DESIGN PORTE NAMJEŠTAJ ZA VAŠU DJECU

Proizvodi izrađeni u kompaniji New Design Porte su visokog kvaliteta i namijenjeni klijenteli sa probranim ukusom i stilom.

LUKSUZNA KADA KAO LEŽALJKA

LUKSUZNA KADA KAO LEŽALJKA

Neki od vas se možda sjećaju predivnog dizajna viseće kade, zanimljivog projekta koji je razvio SpliterWorks studio prije nekoliko godina.

NOVA KOLEKCIJA STOLOVA: PARIGI, VENEZIA I ANDY

NOVA KOLEKCIJA STOLOVA: PARIGI, VENEZIA I ANDY

Nova kolekicja stolova: Parigi, Venezia i Andy napravljena je za ljubitelje robusne estetike.

OFFICINE GULLO BLACK&GRAY KUHINJA

OFFICINE GULLO BLACK&GRAY KUHINJA

Metal kombinovan sa drvetom čini izuzetnu kombinaciju pri kojoj je Officine Gullo „Black&Gray“ kuhinja podijeljena na četiri nezavisna elementa.

PARKER & FARR: DUH STARIH MAJSTORA

PARKER & FARR: DUH STARIH MAJSTORA

Trendovi u dekorisanju, posmatrani su često kroz vrijeme, dok brzinom kojom se smjenjuju stilovi koji ulaze ili izlaze iz mode, podsjećaju na dešavanja sa prave modne

BESPOKE BY ANTONIOLUPI

BESPOKE BY ANTONIOLUPI

Fascinantni dizajnerski dijalog se nastavlja…Bespoke je novi modularni sistem brenda antoniolupi, koji će vas iznenaditi svojom ljepotom i elegancijom

LUKSUZAN EGO DIZAJN BRUMMEL BRENDA

LUKSUZAN EGO DIZAJN BRUMMEL BRENDA

Ego je najnovija kolekcija brenda Brummel koju odlikuje klasičan elegantan stil i prirodna jednostavnost.

FORMITALIA NOVITETI SA SAJMA SALON DEL MOBILE 2016

FORMITALIA NOVITETI SA SAJMA SALON DEL MOBILE 2016

Luksuzni italijanski brend koji proizvodi namještaj za najmodernije enterijere od ultra luksuznih kuća, pa sve do enterijera za jahte, predstavio je nedavno na Salone d