Luksuzni namještaj

LUKSUZAN EGO DIZAJN BRUMMEL BRENDA

Ego je najnovija kolekcija brenda Brummel koju odlikuje klasičan elegantan stil i prirodna jednostavnost.

Materijali i završna obrada određuju potragu za klasičnim, po svom kvalitetu, čime se vješto izbjegava višak opterećenja spirale, skulptura i teškog rokoko duboreza, ostavljajući prostor za važan osjećaj toplote koji ovi dizajni izazivaju.

U stvari, EGO kolekciju odlikuju veliki stubovi koji se završavaju sa skladnim stilizovanim simbolima, kao što su antički zlatni lakirani list ili plitak reljef, koji se pojavljuju kao prepoznatljivi simboli. Još jedan različiti element je okvir vrata koja naglašava izuzetno lijepu krivinu, sa mogućnošću da korišćenja mnogostrukih kombinacija drveta, laka, kamena, zlatnih listova, srebra, bakra, mesinga, glatke ili rabljene kože, stakla...

Čitava EGO kolekcija je dostupna u verzijama od slonovače, pustinjskog ili mošusnog laka ili veoma dragocjenih i veoma odabranih materijala, kao što su Wengè, Ebony Makassar, Rosewood i Canaletto Walnut. U suštini, svaki materijal ima djelove koji su lakirani ili blago metalizirani, u boji i istom tonu izabranog materijala.

Ovakav stilski izbor omogućava da se uvede savršenstvo u potpuno klasične enterijere kao i u prostore koji imaju savremeniji dizajn. Takođe je zamišljeno da ovakav vid dizajna bude prisutan u svim aspektima globalnih enterijera, od kuhinje do trpezarije, od dnevnog boravka do spavaće sobe, od hodnika do kupatila, sa različitim prilagođenim drvenim panelima koji za svaku tipologiju nude posebna estetska rješenja koja se jasno razlikuju.

Ovakva svestrana kolekcija je savršena da se uklopi u enterijer neke luksuzne vile, penthausa, ekstravagantne rezidencije ili sobe nekog prestižnog hotela.

Napravljen po mjeri, Brummel nameštaj je u stanju da se najviše izrazi upavo kroz EGO kolekciju.

 
 
NEW DESIGN PORTE NAMJEŠTAJ ZA VAŠU DJECU

NEW DESIGN PORTE NAMJEŠTAJ ZA VAŠU DJECU

Proizvodi izrađeni u kompaniji New Design Porte su visokog kvaliteta i namijenjeni klijenteli sa probranim ukusom i stilom.

LUKSUZNA KADA KAO LEŽALJKA

LUKSUZNA KADA KAO LEŽALJKA

Neki od vas se možda sjećaju predivnog dizajna viseće kade, zanimljivog projekta koji je razvio SpliterWorks studio prije nekoliko godina.

NOVA KOLEKCIJA STOLOVA: PARIGI, VENEZIA I ANDY

NOVA KOLEKCIJA STOLOVA: PARIGI, VENEZIA I ANDY

Nova kolekicja stolova: Parigi, Venezia i Andy napravljena je za ljubitelje robusne estetike.

OFFICINE GULLO BLACK&GRAY KUHINJA

OFFICINE GULLO BLACK&GRAY KUHINJA

Metal kombinovan sa drvetom čini izuzetnu kombinaciju pri kojoj je Officine Gullo „Black&Gray“ kuhinja podijeljena na četiri nezavisna elementa.

PARKER & FARR: DUH STARIH MAJSTORA

PARKER & FARR: DUH STARIH MAJSTORA

Trendovi u dekorisanju, posmatrani su često kroz vrijeme, dok brzinom kojom se smjenjuju stilovi koji ulaze ili izlaze iz mode, podsjećaju na dešavanja sa prave modne

BESPOKE BY ANTONIOLUPI

BESPOKE BY ANTONIOLUPI

Fascinantni dizajnerski dijalog se nastavlja…Bespoke je novi modularni sistem brenda antoniolupi, koji će vas iznenaditi svojom ljepotom i elegancijom

FORMITALIA NOVITETI SA SAJMA SALON DEL MOBILE 2016

FORMITALIA NOVITETI SA SAJMA SALON DEL MOBILE 2016

Luksuzni italijanski brend koji proizvodi namještaj za najmodernije enterijere od ultra luksuznih kuća, pa sve do enterijera za jahte, predstavio je nedavno na Salone d

GENIJALNA KADA OD KARBONA

GENIJALNA KADA OD KARBONA

Nakon dugog dana na poslu, nema ničega boljeg od uživanja u vrhunskom vinu i toploj kupki…