Luksuzni namještaj

LUKSUZNA KADA KAO LEŽALJKA

Neki od vas se možda sjećaju predivnog dizajna viseće kade, zanimljivog projekta koji je razvio SpliterWorks studio prije nekoliko godina.

Prateći svoj nevjerovatan uspjeh, isti dizajnerski studio je projektovao samostalnu verziju kade, zapanjujući dizajn koji kupanje pretvara u vrhunsko zadovoljstvo, kao i lavabo istog dizajna, oblikovanih od karbonskih vlakana.

Kada pomalo podsjeća na viseću ležaljku poput one koja se kači između drveća, na nekom izletu, a ova nevjerovatna samostalna kada je dizajnirana da obezbijedi vrhunsko iskustvo odmora, bez obzira na to gdje njeni vlasnici odluče da je postave. Pošto je kada u potpunosti izgrađena od karbonskih vlakana, to znači da je izdržljiva, glatka i super lagana istovremeno.

Kada od karbonskih vlakana teži samo 13,5 kilograma, što znači da se ona može lako pomjerati kroz cijeli enterijer, a vaši podovi ne treba da budu ojačani kako bi izdržali težinu.

Dio te iste očaravajuće kolekcije je umivaonik, koji je zapravo minijaturna verzija kade. Takođe je od popularnog laganog materijala, koji bojom i ekskluzivnošću daje luksuz svakom prostoru. Jedino što vam preostaje jeste da odlučite gdje ćete smjestiti svaki od njih, dok mi pokušavamo da zamislimo cijenu ove male kolekcije iz SpliterWorks studija.

 
 
NEW DESIGN PORTE NAMJEŠTAJ ZA VAŠU DJECU

NEW DESIGN PORTE NAMJEŠTAJ ZA VAŠU DJECU

Proizvodi izrađeni u kompaniji New Design Porte su visokog kvaliteta i namijenjeni klijenteli sa probranim ukusom i stilom.

NOVA KOLEKCIJA STOLOVA: PARIGI, VENEZIA I ANDY

NOVA KOLEKCIJA STOLOVA: PARIGI, VENEZIA I ANDY

Nova kolekicja stolova: Parigi, Venezia i Andy napravljena je za ljubitelje robusne estetike.

OFFICINE GULLO BLACK&GRAY KUHINJA

OFFICINE GULLO BLACK&GRAY KUHINJA

Metal kombinovan sa drvetom čini izuzetnu kombinaciju pri kojoj je Officine Gullo „Black&Gray“ kuhinja podijeljena na četiri nezavisna elementa.

PARKER & FARR: DUH STARIH MAJSTORA

PARKER & FARR: DUH STARIH MAJSTORA

Trendovi u dekorisanju, posmatrani su često kroz vrijeme, dok brzinom kojom se smjenjuju stilovi koji ulaze ili izlaze iz mode, podsjećaju na dešavanja sa prave modne

BESPOKE BY ANTONIOLUPI

BESPOKE BY ANTONIOLUPI

Fascinantni dizajnerski dijalog se nastavlja…Bespoke je novi modularni sistem brenda antoniolupi, koji će vas iznenaditi svojom ljepotom i elegancijom

LUKSUZAN EGO DIZAJN BRUMMEL BRENDA

LUKSUZAN EGO DIZAJN BRUMMEL BRENDA

Ego je najnovija kolekcija brenda Brummel koju odlikuje klasičan elegantan stil i prirodna jednostavnost.

FORMITALIA NOVITETI SA SAJMA SALON DEL MOBILE 2016

FORMITALIA NOVITETI SA SAJMA SALON DEL MOBILE 2016

Luksuzni italijanski brend koji proizvodi namještaj za najmodernije enterijere od ultra luksuznih kuća, pa sve do enterijera za jahte, predstavio je nedavno na Salone d

GENIJALNA KADA OD KARBONA

GENIJALNA KADA OD KARBONA

Nakon dugog dana na poslu, nema ničega boljeg od uživanja u vrhunskom vinu i toploj kupki…