Luksuzni namještaj

LUKSUZNE KUHINJE NA OTVORENOM

Ako imate dovoljno sreće da živite u zemlji u kojoj možete uživati u toplom vremenu, svakako treba da razmislite o kreiranju kuhinje na otvorenom…

Veliki broj vlasnika kuća razmatra ovaj dodatak, kao važan element njihovog načina života. Terens Torton, dizajner kuhinja i pejzažni arhitekta iz Las Vegasa kaže da on ima veliki broj angažmana baš u tom stilu. Na ovaj način, oni integrišu prirodu i eksterijer u svoj životni prostor. Ako mislite da je samo roštilj kuhinja na otvorenom – varate se.

Neke od kuhinja svakako mogu imati roštilj i nekoliko ormarića, ali to su jednostavne varijacije na ovu temu. Ipak, neki ljudi žele malo razrađenije prostore i ideje, koje će sadržati bar, sudoperu, frižider i sve drugo što im je potrebno za pripremu obroka.

Kuhinje na otvorenom mogu imati i pizza rerne na drva, što će vam biti dosta praktično iako vam se možda ne čini tako. Bez obzira na veličinu vaše kuhinje na otvorenom, ona će vam dati nove mogućnosti kada govorimo o organizovanju okupljanja, druženja ili događaja. Ako se odlučite za luksuznu verziju kuhinje na otvorenom, ona može imati sve elemente prave kuhinje, prilagođene enterijeru.

Prelistajte našu galeriju i počnite da planirate preuređenje svog dvorišta. Sigurni smo da ćete nakon samo par fotografija dobiti neku svoju ideju i biti inspirisani da kreirate svoj prostor, koji će odisati vašim ličnim stilom i koji će vam veoma lako postati omiljeni dio doma.

 
Pročitajte slijedeći tekst: NOVE TECTONA KOLEKCIJE ZA 2016.GODINU
 
NEW DESIGN PORTE NAMJEŠTAJ ZA VAŠU DJECU

NEW DESIGN PORTE NAMJEŠTAJ ZA VAŠU DJECU

Proizvodi izrađeni u kompaniji New Design Porte su visokog kvaliteta i namijenjeni klijenteli sa probranim ukusom i stilom.

LUKSUZNA KADA KAO LEŽALJKA

LUKSUZNA KADA KAO LEŽALJKA

Neki od vas se možda sjećaju predivnog dizajna viseće kade, zanimljivog projekta koji je razvio SpliterWorks studio prije nekoliko godina.

NOVA KOLEKCIJA STOLOVA: PARIGI, VENEZIA I ANDY

NOVA KOLEKCIJA STOLOVA: PARIGI, VENEZIA I ANDY

Nova kolekicja stolova: Parigi, Venezia i Andy napravljena je za ljubitelje robusne estetike.

OFFICINE GULLO BLACK&GRAY KUHINJA

OFFICINE GULLO BLACK&GRAY KUHINJA

Metal kombinovan sa drvetom čini izuzetnu kombinaciju pri kojoj je Officine Gullo „Black&Gray“ kuhinja podijeljena na četiri nezavisna elementa.

PARKER & FARR: DUH STARIH MAJSTORA

PARKER & FARR: DUH STARIH MAJSTORA

Trendovi u dekorisanju, posmatrani su često kroz vrijeme, dok brzinom kojom se smjenjuju stilovi koji ulaze ili izlaze iz mode, podsjećaju na dešavanja sa prave modne

BESPOKE BY ANTONIOLUPI

BESPOKE BY ANTONIOLUPI

Fascinantni dizajnerski dijalog se nastavlja…Bespoke je novi modularni sistem brenda antoniolupi, koji će vas iznenaditi svojom ljepotom i elegancijom

LUKSUZAN EGO DIZAJN BRUMMEL BRENDA

LUKSUZAN EGO DIZAJN BRUMMEL BRENDA

Ego je najnovija kolekcija brenda Brummel koju odlikuje klasičan elegantan stil i prirodna jednostavnost.

FORMITALIA NOVITETI SA SAJMA SALON DEL MOBILE 2016

FORMITALIA NOVITETI SA SAJMA SALON DEL MOBILE 2016

Luksuzni italijanski brend koji proizvodi namještaj za najmodernije enterijere od ultra luksuznih kuća, pa sve do enterijera za jahte, predstavio je nedavno na Salone d