Luksuzni namještaj

NEOPOLIS - SPAVAĆE SOBE

Nekoliko puta smo pisali o modernim, klasičnim, elegantnim i luksuznim dizajnima spavaćih soba…

Ovoga puta vam predstavljamo nešto novo. Savremena i moderna dizajnerska firma Neopolis, jedna je od rijetkih koja razumije značaj kombinovanja karaktera, funkcionalnosti, relaksacije i luksuza u kreiranju savršenih dizajna spavaćih soba. Njihova upotreba lila nijanse i nijanse ledene lavande u kombinaciji, kreira paletu boja koja vašoj sobi daje prefinjenost. Delikatnost ukrasa na zidovima i vratima ormara naglašava osjećaj smirenosti i relaksacije. Plave nijanse bude osjećaj mira, sa nježnim duhom pospanih boja. Boje se uglavnom stapaju u nježnim draperijama, teksturnim zidovima, kreirajući iluziju velikog prostora.

Njihova upotreba prefinjenih sivih boja savršeno odgovara fluidnosti vanvremenskih linija, smjelim klasičnim detaljima i modernim geometrijskim oblicima dekora, namještaja i detalja arhitekture. Neutralne boje u ovim prostorima koriste se kako bi varirao osjećaj topline. Ultra moderni dekor naglašava prefinjenost cijelog dizajna. Ove četiri spavaće sobe koje odišu luksuzom su fantastični prostori za relaksaciju i odmor. Senzualni materijali i kremaste teksture u kombinaciji sa luksuznim predmetima dekora i savršenim bojama daju jednom prosotru osjećaj izobilja, moći i perfekcije.

 
Pročitajte slijedeći tekst: COCOON LEŽALJKA
 
NEW DESIGN PORTE NAMJEŠTAJ ZA VAŠU DJECU

NEW DESIGN PORTE NAMJEŠTAJ ZA VAŠU DJECU

Proizvodi izrađeni u kompaniji New Design Porte su visokog kvaliteta i namijenjeni klijenteli sa probranim ukusom i stilom.

LUKSUZNA KADA KAO LEŽALJKA

LUKSUZNA KADA KAO LEŽALJKA

Neki od vas se možda sjećaju predivnog dizajna viseće kade, zanimljivog projekta koji je razvio SpliterWorks studio prije nekoliko godina.

NOVA KOLEKCIJA STOLOVA: PARIGI, VENEZIA I ANDY

NOVA KOLEKCIJA STOLOVA: PARIGI, VENEZIA I ANDY

Nova kolekicja stolova: Parigi, Venezia i Andy napravljena je za ljubitelje robusne estetike.

OFFICINE GULLO BLACK&GRAY KUHINJA

OFFICINE GULLO BLACK&GRAY KUHINJA

Metal kombinovan sa drvetom čini izuzetnu kombinaciju pri kojoj je Officine Gullo „Black&Gray“ kuhinja podijeljena na četiri nezavisna elementa.

PARKER & FARR: DUH STARIH MAJSTORA

PARKER & FARR: DUH STARIH MAJSTORA

Trendovi u dekorisanju, posmatrani su često kroz vrijeme, dok brzinom kojom se smjenjuju stilovi koji ulaze ili izlaze iz mode, podsjećaju na dešavanja sa prave modne

BESPOKE BY ANTONIOLUPI

BESPOKE BY ANTONIOLUPI

Fascinantni dizajnerski dijalog se nastavlja…Bespoke je novi modularni sistem brenda antoniolupi, koji će vas iznenaditi svojom ljepotom i elegancijom

LUKSUZAN EGO DIZAJN BRUMMEL BRENDA

LUKSUZAN EGO DIZAJN BRUMMEL BRENDA

Ego je najnovija kolekcija brenda Brummel koju odlikuje klasičan elegantan stil i prirodna jednostavnost.

FORMITALIA NOVITETI SA SAJMA SALON DEL MOBILE 2016

FORMITALIA NOVITETI SA SAJMA SALON DEL MOBILE 2016

Luksuzni italijanski brend koji proizvodi namještaj za najmodernije enterijere od ultra luksuznih kuća, pa sve do enterijera za jahte, predstavio je nedavno na Salone d