Luksuzni namještaj

NEW DESIGN PORTE NAMJEŠTAJ ZA VAŠU DJECU

Proizvodi izrađeni u kompaniji New Design Porte su visokog kvaliteta i namijenjeni klijenteli sa probranim ukusom i stilom.

Zahvaljujući inspiraciji iz različitih istorijskih perioda, proizvodnja se stalno obogaćuje novim prijedlozima protkanim elegancijom i rafiniranim ukusom. Predstavljamo vam izbor namještaja za dječije sobe.

LUIGINA - Svijet šarma i romanse. Utočište za djevojčice, koje hrani maštu.

Luigina spavaće sobe za vaše princeze, kako mlađe tako i one starije izgledaju poput soba Sare Kej. To su enterijeri u okviru kojih svaka djevočica može ostvariti svoje snove. Prostori u kojima se ljepše spava i sanja. Mali delikatni univerzum predstavljen od stane kompanije New Design Porte, u kojem je moguće igrati se, zabavljati se i snijevati. Mjesto za ljubav. Palete boja koje su u ponudi su nježne-bijele i roze. Cvjetići dopunjuju ovu dragocjenu rezbariju koja je u potpunosti ručno izrađena kao i dekorisana od strane vrhunskih majstora.

LUIGINO - Morska atmosfera za male mornare

Inspirativni svijet mora je savršeno mjesto za nevjerovatne priče i magiju. U ovakvoj atomosferi priče o piratima i morskim pustolovinama postaju moguće. Dominantne boje su bijela, teget i svijetlo plava što je logičan izbor, jer su ovo boje koje asociraju na more. Delikatna rezbarija uzglavlja i ramova namještaja rukom izrađena, kao sidra i kormila koja su takođe ručni rad, čine dekoracju sobe kompletnom. Dragocjeni materijali i njihovi printovi, nude inspiraciju za podvodne avanture među sidrima i koralima.

 
Pročitajte slijedeći tekst: LUKSUZNA KADA KAO LEŽALJKA
 
LUKSUZNA KADA KAO LEŽALJKA

LUKSUZNA KADA KAO LEŽALJKA

Neki od vas se možda sjećaju predivnog dizajna viseće kade, zanimljivog projekta koji je razvio SpliterWorks studio prije nekoliko godina.

NOVA KOLEKCIJA STOLOVA: PARIGI, VENEZIA I ANDY

NOVA KOLEKCIJA STOLOVA: PARIGI, VENEZIA I ANDY

Nova kolekicja stolova: Parigi, Venezia i Andy napravljena je za ljubitelje robusne estetike.

OFFICINE GULLO BLACK&GRAY KUHINJA

OFFICINE GULLO BLACK&GRAY KUHINJA

Metal kombinovan sa drvetom čini izuzetnu kombinaciju pri kojoj je Officine Gullo „Black&Gray“ kuhinja podijeljena na četiri nezavisna elementa.

PARKER & FARR: DUH STARIH MAJSTORA

PARKER & FARR: DUH STARIH MAJSTORA

Trendovi u dekorisanju, posmatrani su često kroz vrijeme, dok brzinom kojom se smjenjuju stilovi koji ulaze ili izlaze iz mode, podsjećaju na dešavanja sa prave modne

BESPOKE BY ANTONIOLUPI

BESPOKE BY ANTONIOLUPI

Fascinantni dizajnerski dijalog se nastavlja…Bespoke je novi modularni sistem brenda antoniolupi, koji će vas iznenaditi svojom ljepotom i elegancijom

LUKSUZAN EGO DIZAJN BRUMMEL BRENDA

LUKSUZAN EGO DIZAJN BRUMMEL BRENDA

Ego je najnovija kolekcija brenda Brummel koju odlikuje klasičan elegantan stil i prirodna jednostavnost.

FORMITALIA NOVITETI SA SAJMA SALON DEL MOBILE 2016

FORMITALIA NOVITETI SA SAJMA SALON DEL MOBILE 2016

Luksuzni italijanski brend koji proizvodi namještaj za najmodernije enterijere od ultra luksuznih kuća, pa sve do enterijera za jahte, predstavio je nedavno na Salone d

GENIJALNA KADA OD KARBONA

GENIJALNA KADA OD KARBONA

Nakon dugog dana na poslu, nema ničega boljeg od uživanja u vrhunskom vinu i toploj kupki…