Luksuzni namještaj

OFFICINE GULLO BLACK&GRAY KUHINJA

Metal kombinovan sa drvetom čini izuzetnu kombinaciju pri kojoj je Officine Gullo „Black&Gray“ kuhinja podijeljena na četiri nezavisna elementa.

Struktura kuhinje je zasnovana na visokom stepenu jačine i obima elemenata, gdje su upareni ručno polirani elegantni crni nerđajući čelik uz djelove drveta od čvrstog orahovog drveta oivičenih stilskim ramovima. Kombinacija hromiranog mesiga čini osnovu materijala za ramove djelova pokrivenih drvetom, što predstavlja poseban odabir u smislu dizajna za kuhinjske elemente. Površine dostojne namjeni profesionalnih kuvara opremljene su uređajima visokih performansi, dok grijne površine kao i čelična elektro pećnica u potpunosti ispunjavaju uslove Gastronorm standarda.

Radne površine su formirane od prestižne vrste Carrara mermera, kao i hromirano mesinganih ivica. Površine su zaštićene od svih vrsta oštećenja. Zidni dio pokriven metalnim panelima na kojima svoje mjesto pronalaze i drugi potrebni uređaji. Viseći elementi i ostali tipovi priručnih polica su  dekorisani finim ramovima od hromiranog mesinga.

Dio nameđen sudovima čini dupla sudopera izrađena od crnog poliranog metala u kombinaciji sa mašinom za suđe, koja svoje mjesto nalazi u donjem dijelu. Uređaji poput aparata za kafu i led, kao i mikrotalasne peći i grijane fioke za održavanje temperature hrane, čine kompletnu sliku funkcionalnosti kuhinje Officine Gullo „Black&Gray“.

 
Pročitajte slijedeći tekst: PARKER & FARR: DUH STARIH MAJSTORA
 
NEW DESIGN PORTE NAMJEŠTAJ ZA VAŠU DJECU

NEW DESIGN PORTE NAMJEŠTAJ ZA VAŠU DJECU

Proizvodi izrađeni u kompaniji New Design Porte su visokog kvaliteta i namijenjeni klijenteli sa probranim ukusom i stilom.

LUKSUZNA KADA KAO LEŽALJKA

LUKSUZNA KADA KAO LEŽALJKA

Neki od vas se možda sjećaju predivnog dizajna viseće kade, zanimljivog projekta koji je razvio SpliterWorks studio prije nekoliko godina.

NOVA KOLEKCIJA STOLOVA: PARIGI, VENEZIA I ANDY

NOVA KOLEKCIJA STOLOVA: PARIGI, VENEZIA I ANDY

Nova kolekicja stolova: Parigi, Venezia i Andy napravljena je za ljubitelje robusne estetike.

PARKER & FARR: DUH STARIH MAJSTORA

PARKER & FARR: DUH STARIH MAJSTORA

Trendovi u dekorisanju, posmatrani su često kroz vrijeme, dok brzinom kojom se smjenjuju stilovi koji ulaze ili izlaze iz mode, podsjećaju na dešavanja sa prave modne

BESPOKE BY ANTONIOLUPI

BESPOKE BY ANTONIOLUPI

Fascinantni dizajnerski dijalog se nastavlja…Bespoke je novi modularni sistem brenda antoniolupi, koji će vas iznenaditi svojom ljepotom i elegancijom

LUKSUZAN EGO DIZAJN BRUMMEL BRENDA

LUKSUZAN EGO DIZAJN BRUMMEL BRENDA

Ego je najnovija kolekcija brenda Brummel koju odlikuje klasičan elegantan stil i prirodna jednostavnost.

FORMITALIA NOVITETI SA SAJMA SALON DEL MOBILE 2016

FORMITALIA NOVITETI SA SAJMA SALON DEL MOBILE 2016

Luksuzni italijanski brend koji proizvodi namještaj za najmodernije enterijere od ultra luksuznih kuća, pa sve do enterijera za jahte, predstavio je nedavno na Salone d

GENIJALNA KADA OD KARBONA

GENIJALNA KADA OD KARBONA

Nakon dugog dana na poslu, nema ničega boljeg od uživanja u vrhunskom vinu i toploj kupki…

X