Luksuzni namještaj

SCAVOLINI KUHINJE

Svaki ljubitelj kuvanja želi da ima najmoderniju, najskuplju i najluksuzniju kuhinju koja postoji…

Mnoge novodizajnirane kuhinje predstavljaju sve što ljubitelji kuhinja žele, i oni veoma pažljivo biraju stil i aparate koje će posjedovati. Scavolini luksuzne kuhinje su uglavnom namijenjene damama, koje vole boje. Ovoga puta, Scavolini nam predstavlja jednu od najboljih i najkvalitetnijih kuhinja koje su dizajnirali. Ukoliko kuvate u ovoj kuhinji, nećete biti samo kuvar, već umjetnik koji stvara remek djelo tokom pripreme svakog obroka. Sve njihove kuhinje imaju moderni i savremeni stil sa mnogim modernim detaljima.

Neke od njihovih luksuznih kuhinja su obojene malo smjelijim bojama, sa fantastičnim šablonima i kombinacijama. Mnoge boje su omiljene ovom brendu i njihovim lojalnim klijentima. Ukoliko želite da posjedujete nevjerovatnu i modernu kuhinju, koja predstavlja vaš stil i ima sve moderne naprave, ovaj brend će vam to omogućiti. Svaka kuhinja koju oni dizajniraju predstavlja savršeni balans prostora za odlaganje kuhinjske opreme i radnog prostora, tako da možete da se opustite i uživate u pripremi vašeg omiljenog jela.

Kao što smo već rekli, mnoge njihove kuhinje predstavljene su u dvije ili više boja. Jedna od njihovih omiljenih kombinacija je crvena i plava. Mješavina ove dvije boje zaista je sjajna i mijenja jednu običnu kuhinju, odnosno pretvara je u luksuzni, šik prostor. Oni često u dizajnu svojih luksuznoh kuhinja upotrebljavaju i drvo, tako da, ukoliko ste ljubitelj drvenih panela i sličnih elemenata dekora, naći ćete savršenu kuhinju za vas baš kod ovog brenda. Sve kuhinje su različitih i prilagodljivih dimenzija, tako da nije mnogo važno da li je vaš kuhinjski prostor veliki ili mali. Parketi u različitim tonovima su dio njihovih kuhinja, a reflektuju stil i eleganciju.

Scavolini brend koji je poznat pod nadimkom “predivni Italijan” je jedan od najvažnijih svjetskih prozivođača luksuznih kuhinja i kupatila, sa preko 1000 showroomova u 60 zemalja.

 
Pročitajte slijedeći tekst: NEOPOLIS - SPAVAĆE SOBE
 
NEW DESIGN PORTE NAMJEŠTAJ ZA VAŠU DJECU

NEW DESIGN PORTE NAMJEŠTAJ ZA VAŠU DJECU

Proizvodi izrađeni u kompaniji New Design Porte su visokog kvaliteta i namijenjeni klijenteli sa probranim ukusom i stilom.

LUKSUZNA KADA KAO LEŽALJKA

LUKSUZNA KADA KAO LEŽALJKA

Neki od vas se možda sjećaju predivnog dizajna viseće kade, zanimljivog projekta koji je razvio SpliterWorks studio prije nekoliko godina.

NOVA KOLEKCIJA STOLOVA: PARIGI, VENEZIA I ANDY

NOVA KOLEKCIJA STOLOVA: PARIGI, VENEZIA I ANDY

Nova kolekicja stolova: Parigi, Venezia i Andy napravljena je za ljubitelje robusne estetike.

OFFICINE GULLO BLACK&GRAY KUHINJA

OFFICINE GULLO BLACK&GRAY KUHINJA

Metal kombinovan sa drvetom čini izuzetnu kombinaciju pri kojoj je Officine Gullo „Black&Gray“ kuhinja podijeljena na četiri nezavisna elementa.

PARKER & FARR: DUH STARIH MAJSTORA

PARKER & FARR: DUH STARIH MAJSTORA

Trendovi u dekorisanju, posmatrani su često kroz vrijeme, dok brzinom kojom se smjenjuju stilovi koji ulaze ili izlaze iz mode, podsjećaju na dešavanja sa prave modne

BESPOKE BY ANTONIOLUPI

BESPOKE BY ANTONIOLUPI

Fascinantni dizajnerski dijalog se nastavlja…Bespoke je novi modularni sistem brenda antoniolupi, koji će vas iznenaditi svojom ljepotom i elegancijom

LUKSUZAN EGO DIZAJN BRUMMEL BRENDA

LUKSUZAN EGO DIZAJN BRUMMEL BRENDA

Ego je najnovija kolekcija brenda Brummel koju odlikuje klasičan elegantan stil i prirodna jednostavnost.

FORMITALIA NOVITETI SA SAJMA SALON DEL MOBILE 2016

FORMITALIA NOVITETI SA SAJMA SALON DEL MOBILE 2016

Luksuzni italijanski brend koji proizvodi namještaj za najmodernije enterijere od ultra luksuznih kuća, pa sve do enterijera za jahte, predstavio je nedavno na Salone d