Living

ZAMAK U FRANCUSKOM STILU

Ovaj fenomenalni francuski zamak nekada je bio u vlasništvu kanadskog biznismena Roberta Campeaua, a sada je stavljen na prodaju po cijeni od 25 miliona dolara…

Ovo veličanstveno imanje sa više od četiri hektara površine, sa lokacijom u prestižnom Bridle Path području u Torontu biće prodato po sistemu ključ u ruke, odnosno u potpunosti namješteno. Uz ovo imanje idu fantastični elementi u francuskom stilu, kao što su antički namještaj, pozlaćeni bronzani i kristalni lusteri, zidni svjećnjaci i razna umjetnička djela.

Ovaj zamak predstavlja autentičnu francusku arhitekturu i vodi vas na neko sasvim drugo mjesto i u drugo magično vrijeme. Od delikatno uređenog prilaznog puta za kola, do postepenog otkrivanja grandiozne i impozante građevine, ovo imanje vas oduševljava pažnjom koja je posvećena detaljima. Kada ga prvi put ugledate, pomislićete da ste u dolini Loare, iako se nalazite na samo dvadeset minuta od centra Toronta.

Ovo imanje koje ima 10 spavaćih soba, 14 kupatila, vrhunski opremljenu gurmansku kuhinju i olimpijski bazen sa pokretnim podom koji ga pretvara u balsku dvoranu ima dosta bogatu istoriju. Njega je blagoslovio kardinal Karter, a poznati gosti koji su u njemu bili su bivši premijer Pierre Elliot Trudeau i glumica Jane Fonda. Brojni filmovi su snimani na ovom posjedu, poput It Takes Two i Kissinger, a prošle godine se pojavio u jednoj epizodi popularne serije Suits.


 
Pročitajte slijedeći tekst: MODERNI LUSTER
 
GDJE ŽIVE NAJBOGATIJE POZNATE LIČNOSTI

GDJE ŽIVE NAJBOGATIJE POZNATE LIČNOSTI

Mnogi od nas bi voljeli da žive u nevjerovatnim vilama sa besprijekornim dizajnima…

TOP 5 – KUĆE POZNATIH KOJE MOŽETE IZNAJMITI

TOP 5 – KUĆE POZNATIH KOJE MOŽETE IZNAJMITI

S obzirom na to da se ljeto lagano približava, mi već razmišljamo o godišnjim odmorima…

VILA SOGNO – DOM IZ SNOVA

VILA SOGNO – DOM IZ SNOVA

Ako se svakog jutra teško budite, jer ste sanjali o svojoj savršenoj vili na plaži, imamo pravu stvar za vas…

ZAVIRITE U APARTMANE IVANKE TRAMP I ČELSI KLINTON

ZAVIRITE U APARTMANE IVANKE TRAMP I ČELSI KLINTON

Ivanka Tramp i Čelsi Klinton sigurno ne bi dijelile zajedničke stavove u pogledu politike, dok na planu nekretnina imaju dosta zajedničkih tema za razgovor.

NEW DESIGN PORTE NAMJEŠTAJ ZA VAŠU DJECU

NEW DESIGN PORTE NAMJEŠTAJ ZA VAŠU DJECU

Proizvodi izrađeni u kompaniji New Design Porte su visokog kvaliteta i namijenjeni klijenteli sa probranim ukusom i stilom.

PRIRODA U ENTERIJERU

PRIRODA U ENTERIJERU

Još od davnina čovjek je imao ambiciju i potrebu da svoj dom približi prirodi. Vjekovima se ta potreba, utkana u naš DNK, prenosila sa generacije na generaciju, a i d

GDJE ĆE ŽIVJETI PORODICA OBAMA NAKON BIJELE KUĆE

GDJE ĆE ŽIVJETI PORODICA OBAMA NAKON BIJELE KUĆE

Već nekoliko mjeseci su poznate priče o namjerama porodice Obama da u 2017.godini svoj novi dom pronađu u blizini dosadašnjeg. Nakon što napuste Bijelu kuću, za nov

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

Italijanska modna kuća Missoni ostaviće svoj trag u panorami Majamija, novim stambenim neboderom sa 57 spratova…