Destinacije

KAKO DA UŽIVATE KAO SUPERSTAR U KANU

Da li ste ikada zamišljali da živite glamurozan život nekog superstara? Kako izgleda nositi skupocjene haljine, ispijati koktele, šetati se crvenim tepihom, prisustvovati silnim žurkama i na kraju odoljeti tolikim blicevima svjetskih paparaca? Tako otpilike izgleda život jet-seta na filmskom festivalu u Kanu.

Ukoliko smo bar malo uspjeli da vam zagolicamo maštu, vjerujte da ćemo je samo još više razbuktati listom najluksuznijih iskustava koje možete da doživite dok ste u Kanu. Iako možda ne pripadate tom miljeu, evo prijedloga šta sve možete uraditi da osjetite dio glamura, ukoliko posjetite Francusku rivijeru.

Luksuzna mjesta 

Na samo nekoliko sati od aerodroma u Nici, nalazi se živopisni Kan kao dio Francuske rivijere. Okupan suncem, ima mnoštvo luksuznih hotela kao što su Radisson Blu, JW Marriott i Grand Hyatt. Mi vam toplo preporučujemo Majestic Barrière apartman u okviru Barrière Le Majestic hotela, za ekstravagantno iskustvo. Po cijeni od 32 000 € za noć, ovdje dobijate i privatni bazen na terasi, mini bioskop, personalni fitnes centar i batlera koji vam je na raspolaganju 24h.

Kulinarski specijaliteti

Uživajte u nesvakidašnjim kulinarskim gozbama vrhunskih restorana u Kanu. Preporuka je restoran sa 2 Mišelin zvijezde La Palme d’Or-Hotel Martinez, ili Le Park 45 koji posjeduje 1 Mišelin zvijezdu, kao i Le Restaurant Arménien koji je preporučen od strane Mišelin kulinarskog vodiča. Ukoliko želite da sretnete VIP ličnosti, onda obavezno posjetite Tetou i Le Moulin de Mougins.

Kokteli i noćni život

Nakon što popijete nekoliko pića u proslavljenim restoranima, predlažemo da probate limitiranu ediciju Rémy Martin XO konjaka ili pivo Stella Artois koji su lansirani povodom Kanskog festivala. Nakon toga, posjetite elitne barove Le Panorama Rooftop Bar, Le Bàoli i Casino Palm Beach. Ako ste sreće da u Kanu imate nekog insajdera, možda posjetite i neki party koji organizuju Dior ili Calvin Klein na nekoj od super luksuznih jahti.

Istražujte Kan

Posjetite čuvenu crkvu Notre-Dame ili muzej Musée de la Castre ili se jednostavno provozajte u nekom vintidž automobilu. Možete takođe da iznajmite Rolls-Royce za kraljevski tretman. Ako biste pak pogled iz ptičje perpektive, postoji mogućnost da iznajmite helikopter i posjetite najbliže atrakcije. Istražite Côte d'Azur i posjetite Monako i St. Trope luksuznom motornom jahtom ili jedrilicom koje takođe mođete da iznajmite.

Stilizujte se adekvatno

Kako biste se uklopili u masu onih koji ovdje nose samo Dior, Chanel ili Armani, predlažemo da posjetite ekskluzivne prodavnice na čuvenoj Kroazeti. Ovdje se nalaze prodavnice najluksuznijih brendova i kreatora visoke mode. Ulica za preporuku je i Antibes, jer se tu nalazi mnoštvo radnji, butika, prodavnica namještaja i čajdžinica.

Dodir svjetlucavosti

Za kraj, kako biste dodali taj posljednji, ali ništa manje važan moment svih slavnih u Kanu, morate da posjedujete nakit koji svjetluca. Toplo vam preporučujemo red carpet kolekciju modne kuće Chopard kreiranu specijalno za filmski festival u Kanu 2016. Kolekciju ćini 69 nevjerovatnih primjeraka nakita u čast 69 godina održavanja ovog festivala.

 
 
NAJLUKSUZNIJA PUTOVANJA VOZOM

NAJLUKSUZNIJA PUTOVANJA VOZOM

Sa snažnom povezanošću sa istorijom i naslijeđem, dekadencija putovanja vozom je nešto što se ponovo vraća u modu.

SKRIVENA ZEMLJA ČUDA U HOLANDIJI

SKRIVENA ZEMLJA ČUDA U HOLANDIJI

Naravno, do svega što ovdje poželite da posjetite, dolazi se brodom. Zbog svog izuzetno šarmantnog izgleda, ovo selo dobilo je nadimak Holadnska Venecija, a nalazi se

NAJBOLJE DESTINACIJE KOJE MORATE POSJETITI OVE GODINE

NAJBOLJE DESTINACIJE KOJE MORATE POSJETITI OVE GODINE

Od istorijskih znamenitosti do atrakcija modernog doba, od brdovitih predjela do priobalnih odmarališta, vinograda i šoping destinacija, Trip Advisor sajt predstavio na

GRADOVI LJUBAVI

GRADOVI LJUBAVI

I dok su romantični gradovi poput Pariza i Venecije uvijek u modi, bilo bi dobro da se usudite da probate nešto novo, drugačije, neku potpuno drugu destinaciju,

MONTE KARLO - DESTINACIJA BOGATIH

MONTE KARLO - DESTINACIJA BOGATIH

Službeno, Kneževina Monako nema glavni grad, ali neformalno, glavni grad je Monte Karlo, koji je mnogo više od običnog grada.

10 NAJBOLJIH OSTRVA ZA ODMOR OVOG LJETA

10 NAJBOLJIH OSTRVA ZA ODMOR OVOG LJETA

Ovog puta, odlučili smo da vam predstavimo deset najboljih ostrva, koja možete posjetiti tokom ovog ljeta.

OVI GRADOVI SU NAJSKUPLJI ZA STANOVANJE

OVI GRADOVI SU NAJSKUPLJI ZA STANOVANJE

Jedna londonska neprofitna organizacija uporedila je cijene života u većim gradovima koji su ovih dana prava jezgra biznisa. Tačnije, oni su uporedili prosječne cijen

POGLED SA NEBODERA – NAJBOLJI BAROVI NJUJORKA

POGLED SA NEBODERA – NAJBOLJI BAROVI NJUJORKA

Svakodnevne aktivnosti u Njujorku uvijek mogu da se podignu na viši nivo, gdje stvari poput odlaska na brzu kafu dobijaju novi smisao ako sjedite na vrhu jednog od nebod