Destinacije

POGLED SA NEBODERA – NAJBOLJI BAROVI NJUJORKA

Svakodnevne aktivnosti u Njujorku uvijek mogu da se podignu na viši nivo, gdje stvari poput odlaska na brzu kafu dobijaju novi smisao ako sjedite na vrhu jednog od nebodera.

Mjesta gdje sunčevi zraci probijaju sivilo haotičnog grada, ukoliko želite pobjeći od betona, sparine, zaglušujućeg saobraćaja, krovovi su pravo utočište. Najbolji njujorški nebeski barovi nude pored svoje ljekovite iscjeliteljske funkcije i opuštajuće atmosfere, takođe široku ponudu pića i obroka. U večernjim satima, izbor muzike je takođe raznovrstan i za svačiji ukus. Nova ili klasična vrsta, nije važno. Bruklin ili Menhetn, od elegancije do hip mjesta, svaki krovni bar Njujorka ima svoju jedinstvenu priču.

Najviši, u ovom momentu je Bar 54, koji se nalazi u okviru hotela Hyatt Times Square, na 54. spratu, po kome je dobio ime. Bar u svom sastavu nudi 122 mjesta za sjedenje, spoljne kamine, širok izbor posebno napravljenih i jedinstveno osmišljenih koktela. Bolje mjesto još uvijek ne postoji, kada je u pitanju pogled na centar Njujorka.

Poseban dragulj u srcu Njujorka je The Skylark. Bar sa 144 mjesta za sjedenje i terasom na 30. spratu koja nudi jedinstven pogled na grad i znamenitosti kao što su Tajms skver, zgrada Krajslera, Empajer stejt i centar Menhetna. Dizajniran u raskošnom stilu uz ponudu koktela inspirisanih vremenom prohibicije.

Kao izbor za svakoga ko se nađe u blizini Central parka, logičan izbor je The Roof. Nalazi se na viskom 29. spratu hotela Viceroy i pruža poseban pogled na zelene površine Central parka i nebodere koji ga okružuju. U stilu inspirisanim nautikom i elegancijom, The Roof u ponudi ima širok izbor najboljih lokalnih i svjetskih pića, izabranih vina i koktela.

Za još upečatljiviji pogled na nebodere Menhetna, najbolje je otići malo dalje, sa druge strane rijeke, u Bruklin ili Kvins, gdje barovi, u za nijansu ležernijoj atmosferi uz nezaboravne zalaske Sunca, nude poseban doživljaj. Istina ostaje da nezavisno od toga koji bar u Njujorku da ste izabrali, mnogo je zabavnije, nego bilo gdje drugde, uživati u vrhunskoj hrani, piću i muzici – posebno ako ste na visini.

 
Pročitajte slijedeći tekst: 18 PUTOVANJA KOJA ĆE VAM PROMIJENITI ŽIVOT
 
NAJLUKSUZNIJA PUTOVANJA VOZOM

NAJLUKSUZNIJA PUTOVANJA VOZOM

Sa snažnom povezanošću sa istorijom i naslijeđem, dekadencija putovanja vozom je nešto što se ponovo vraća u modu.

SKRIVENA ZEMLJA ČUDA U HOLANDIJI

SKRIVENA ZEMLJA ČUDA U HOLANDIJI

Naravno, do svega što ovdje poželite da posjetite, dolazi se brodom. Zbog svog izuzetno šarmantnog izgleda, ovo selo dobilo je nadimak Holadnska Venecija, a nalazi se

NAJBOLJE DESTINACIJE KOJE MORATE POSJETITI OVE GODINE

NAJBOLJE DESTINACIJE KOJE MORATE POSJETITI OVE GODINE

Od istorijskih znamenitosti do atrakcija modernog doba, od brdovitih predjela do priobalnih odmarališta, vinograda i šoping destinacija, Trip Advisor sajt predstavio na

GRADOVI LJUBAVI

GRADOVI LJUBAVI

I dok su romantični gradovi poput Pariza i Venecije uvijek u modi, bilo bi dobro da se usudite da probate nešto novo, drugačije, neku potpuno drugu destinaciju,

MONTE KARLO - DESTINACIJA BOGATIH

MONTE KARLO - DESTINACIJA BOGATIH

Službeno, Kneževina Monako nema glavni grad, ali neformalno, glavni grad je Monte Karlo, koji je mnogo više od običnog grada.

10 NAJBOLJIH OSTRVA ZA ODMOR OVOG LJETA

10 NAJBOLJIH OSTRVA ZA ODMOR OVOG LJETA

Ovog puta, odlučili smo da vam predstavimo deset najboljih ostrva, koja možete posjetiti tokom ovog ljeta.

OVI GRADOVI SU NAJSKUPLJI ZA STANOVANJE

OVI GRADOVI SU NAJSKUPLJI ZA STANOVANJE

Jedna londonska neprofitna organizacija uporedila je cijene života u većim gradovima koji su ovih dana prava jezgra biznisa. Tačnije, oni su uporedili prosječne cijen

18 PUTOVANJA KOJA ĆE VAM PROMIJENITI ŽIVOT

18 PUTOVANJA KOJA ĆE VAM PROMIJENITI ŽIVOT

Koliko svetskih destinacija ste posjetili do sada? Nadamo se da možete nabrojati barem pet.