Fancy

FUTROLE UNDERSTATED SLEEVES

Perfekcija, na sasvim novom nivou luksuza…

Understated kolekcija brenda Mujjo, predstavlja dobar ukus, stil, kvalitet i dizajn. Ovaj brend je tokom proteklih 12 mjeseci radio na poboljšanju svojih dizajna, od samog jezgra, odnosno korišćenih materijala pa do najsitnijih detalja. Oni su poboljšali materijale koje oduvijek koriste u svojoj proizvodnji, kao što su koža, filc i legura metala. Koža koju koriste u svojoj proizvodnji prošla je kroz brojne procese poboljšanja kvaliteta, te je sada na dodir dosta mekša, a ipak istrajnija i otpornija na oštećenja. Takođe, ima bogatiju boju sa intenzivnim tonovima, a lišena je skoro svih kozmetičkih poboljšanja, kao što su postava i obojene ivice, kako oni zaista nisu potrebni.

Ovaj brend ostao je vjeran svojoj početnoj viziji – njihove futrole su savremene, minimalističke i jednostavne. One ne privlače previše pažnje, ali nam otkrivaju nevjerovatno umijeće u dizajniranju i izradi svojim predivnim minimalističkim izgledom i kvalitetom korišćenih materijala. Čak i bez dodatnog kozmetičkog tretmana, ova kolekcija naglašava neprikosnoveno kvalitetan dizajn i glavne karakteristike bogatih materijala.

Ovaj brend je takođe ovom prilikom i predstavio svoje nove luksuzne dizajne, namijenjene specijalno iPhone 5s, iPad mini i iPad Air uređajima. Pažljivo napravljene od jednog komada kože, ove futrole su tanak i bezbjedan način za nošenje vašeg uređaja. Pored nošenja vašeg portabl luksuznog uređaja, ove futrole imaju i mjesta za nošenje nekoliko bitnih stvari, kao što su lična karta ili platna kartica. Veoma jednostavna, ova kolekcija je funkcionalna i nevjerovatno elegantna.  

Još jedan novi dizajn je pismo novčanik, namijenjen kao futrola za iPhone 5s. Kao i prethodni dizajni, i ovaj je veoma tanak i elegantan, postavljen plišom i napravljen od kože. Dizajniran je u najtanjoj mogućoj verziji, kako ne bi zauzimao puno prostora u vašem džepu. Takođe, dizajniran je sa otvorima na mjestima na kojim se nalaze tasteri za kontrolisanje jačine zvuka, ulaz za slušalice i punjač, što vam daje opciju da slušate muziku i punite vaš telefon, dok je uređaj bezbjedno smješten u prefinjenoj kožnoj futroli.

13” Macbook folio je futrola namijenjena svim Macbook uređajima od 13 inča, koja nas veoma moćno zavodi svojim minimalističkim izgledom. Napravljena je od visoko kvalitetne kože, sa namjernim kreiranjem moćnog kontrasta sa zadnjim dijelom, koji je dizajniran od sivog felca. Ona ima zip zatvarač, pomoću kog će vaš Macbook biti bezbjedno ušuškan tokom nošenja u torbi.

Takođe, ovaj brend nam je još jednom predstavio jedan od svojih najpopularnijih dizajna, odnosno Envelope futrolu, namijenjenu svim generacijama iPad i iPad mini uređaja. Napravljena od poboljšanih materijala, ova futrola je sada još luksuznija i elegantnija.

I na kraju, njihova poznata futrola za Macbook ponovo se vraća na scenu, u verzijama od 13 i 15 inča, u svom najboljem obliku ikada. Sa jednim sigurnosnim dugmetom, ova kožna futrola je savršeno bezbjedan način za nošenje vašeg Macbooka. Ima jedan odvojeni džep, namijenjen za nošenje dokumenata, slušalica i ostalih neophodnih stvari. Pravo oličenje luksuza, u svom pravom smislu.

 
Pročitajte slijedeći tekst: SET ZA RADNI STO
 
9 INTERESANTNIH ČINJENICA O KRALJICI ELIZABETI II

9 INTERESANTNIH ČINJENICA O KRALJICI ELIZABETI II

Ona je najduže vladajući britanski monarh, i zaista ima dosta neobičnih privilegija, koje nema niko drugi na čitavom svijetu.

GRAD VINA – TEMATSKI PARK U BORDOU

GRAD VINA – TEMATSKI PARK U BORDOU

Ukoliko nijeste ljubitelji tematskih parkova kakvi su obično danas svuda prisutni, sa bučnim igrama na sreću i napadnim osvijetljenjem, rješenje dolazi iz Francuske.

NAJPRESTIŽNIJI PRIVATNI KLUB DUBAIJA

NAJPRESTIŽNIJI PRIVATNI KLUB DUBAIJA

Kada govorimo o Dubaiju, sve što sija jeste zlato…Kao grad sa blještavim detaljima, u kom postoji sve najveće na svijetu,

BESPRIJEKORNI SET ZA PUTOVANJA BY GOYARD

BESPRIJEKORNI SET ZA PUTOVANJA BY GOYARD

Peninsula Hotels, renomirani hotelski lanac iz Hong Konga, sarađivao je sa čuvenom Maison Goyard, kako bi vaše iskustvo putovanja postalo još glamuroznije…

VERTU ASTER - OGRANIČENA EDICIJA

VERTU ASTER - OGRANIČENA EDICIJA

Vertu je brend iz Engleske koji ne moramo posebno predstavljati…Posebno zbog činjenice da smo već nekoliko puta govorili o njihovim novitetima, koji su svakako vrijed

LUKSUZNI VOZ OD 10.059.670 DOLARA

LUKSUZNI VOZ OD 10.059.670 DOLARA

Privatni vozovi su novi simbol bogatstva, a Majestic Imperator Train de Luxe bi trebalo da bude “kočija” po vašem izboru… naravno, ako uživate u besprijekornom l

DOLCE & GABBANA LUTKA KREIRANA U HUMANITARNE SVRHE

DOLCE & GABBANA LUTKA KREIRANA U HUMANITARNE SVRHE

Za predstojeću Lutkarsku donatorsku konvenciju koja se održava u Italiji, kompanija Dolce & Gabbana kreirala je lutku čijom bi prodajom bila prikupljena sredstva z

PRIVATNO OSTRVO U IRSKOJ ZA 2.2 MILIONA DOLARA

PRIVATNO OSTRVO U IRSKOJ ZA 2.2 MILIONA DOLARA

Kada pomislite na privatno ostrvo, sigurno vam na pamet padaju fotografije nevjerovatno egzotičnih prizora, tropskih predjela, palmi…