Hi-Tech

IMPERIJA UZVRAĆA UDARAC

Umjesto da prati aktuelne trendove i uključuje u svoje proizvode tehnologiju posljednje generacije, OMA audio se uvijek osvrće unazad kako bi potražila najbolja rješenja za svoju audio opremu.

Imperia predstavlja sistem zvučnika sa četiri kanala i vertikalnim nizom konusnih horni, koje pokrivaju raspon od 100Hz do 20kHz, i dvije napunjene sabvufer jedinice koje se nalaze sa zadnje strane i koriste masivni neodimijumski vufer veličine 53.34cm i snage od 20Hz do 100Hz. Drvene horne su dizajn Dejvida Di Inperija i napravljene su od odabranog čvrstog pensilvanijskog crnog oraha, višnjinog drveta ili jasena. Zvučnici srednjih frekfencija koriste ubjedljivo polje kalemova i kompresionih drajvera. Horne visokih frekfencija su podešene od strane OMA studija i izrađene od legura aluminijuma, pritom je njihova spoljna mreža povezana sa Imperiom kroz čvrste ploče sa džekovima, načinjene od prirodnog uljnog škriljca.

Posljednja verzija ovog zvučnog sistema, od materijala sadrži prirodni pensilvanijski jasen i završnicu u gumiranom ulju, što predstavlja idealan način da se očuva prirodna svijetla boja drveta. U procesu proizvodnje su korišćeni samo svijetli komadi odvajani sa svakog drveta pojedinačno, što je umnogome povećalo obim posla koji je bio uključen u proizvodnju ovog zvučnog sistema. U kombinaciji sa crnim naboranim završnicama ramova i crnim škriljcem, mašina koja radi na vodeni pritisak prosijeca rešetkaste oblike u kojima stoje dva identična bas modula, dok posljednja Imperia nudi maksimalni kontrast u materijalima. Prilagođeni unutrašnji električni vodovi i pojasevi žica novije generacije, poboljšavaju raspored elemenata zajedno sa modernom kružnom kompresionom komorom koja se nalazi sa zadnje strane i namijenjena je za niže i srednje drajvere bas zvučnika.


 
Pročitajte slijedeći tekst: ZA ŠEIKE I OLIGARHE - ZLATNI MAC RAČUNAR
 
SUPERSONIČNI FEN ZA KOSU OD 435 EVRA

SUPERSONIČNI FEN ZA KOSU OD 435 EVRA

Savršen, sa jednom manom – baš kao i mnoge druge veze. Previše upotrebe fena može škoditi vašoj kosi. Dyson kompanija odlučila je da riješi taj problem, na veom

NEBROJENE MOGUĆNOSTI PODEŠAVANJA NURA SLUŠALICA

NEBROJENE MOGUĆNOSTI PODEŠAVANJA NURA SLUŠALICA

Potpunu promjenu shvatanja problema prenosa zvuka donose nam dizajneri Bojd i Rosen, predstavljajući revolucionarnu tehnologiju Nura slušalica.

MINIMALISTIČKI TECHNICS OTTAVA SC500

MINIMALISTIČKI TECHNICS OTTAVA SC500

Elegantni i skupocjeni predmeti nikako ne mogu biti nazvani raritetom u svijetu audio opreme…Upravo jedan takav dizajn predstavlja nam brend Technics.

ECLIPSE – SMARTFON KOJI OSVAJA SVIJET LUKSUZA

ECLIPSE – SMARTFON KOJI OSVAJA SVIJET LUKSUZA

Kombinujući vrhunsku tehnologiju i švajcarski kvalitet izrade, Goldvish Geneve je kompanija koja je specijalizovana za kreiranje pravog luksuza…

BUGATTI DOMINACIJA U SVIJETU MOBILNIH TELEFONA

BUGATTI DOMINACIJA U SVIJETU MOBILNIH TELEFONA

Bugatti brend je u centru pažnje posljednjih par mjeseci, jer i dalje ostvaruje nevjerovatan uspjeh.

ZA SVAČIJI STIL – BEOPLAY A6

ZA SVAČIJI STIL – BEOPLAY A6

Beoplay A6 je evolucija klasičnog stereo uređaja i prava inovacija u polju zvuka…

NAJPOPULARNIJE SLUŠALICE NA SVIJETU

NAJPOPULARNIJE SLUŠALICE NA SVIJETU

Pored toga što je to njen drugi “vizuelni” album, njen album je uzburkao muzički svijet pričama o nevjernosti i iskustvima drugih tamnoputih žena.

STAKLENI SONY ZVUČNIK

STAKLENI SONY ZVUČNIK

Sony LSPX-S1 Glass Sound Speaker zvučnik je genijalni portabilni uređaj, koji koristi cjevasto organsko staklo sa nježnim osvijetljenjem i nadražuje vaše čulo sluha