Hi-Tech

LETEĆI MOTORI – BUDUĆNOST TRANSPORTA

Zaboravite na leteće automobile, motori su budućnost...

Leteća vozila su fatnazija o kojoj oduvijek maštamo. Iako većina misli da će leteći automobili biti ti koji će se prvi vinuti u nebesa kao privatne letjelice, ovi dizajneri su napravili koncepte svojih letećih motora za koje misle da će biti savršena vozila budućnosti.

1. Moonrider – Marko Luković

Srpski dizajner našao se na ovoj listi. Marko Luković je napravio koncept letećeg motora koji je zadivio sve. Ovo vozilo je funkcionalno, ali i ekološki prihvatljivo i sigurni smo da bi ovakav projekat uveo čovečanstvo u novu eru. Motor je dizajniran tako da se pomoću solarnog panela napaja i pruža dovoljno energije za pokretanje i letjenje.

“Ovaj leteći motor biće savršeno rešenje za prenaseljene gradove. Kao i skuteri koji se sada masovno voze, Moonrider će biti savršeno rešenje za one koji žele da izbegnu gužvu i da sa lakoćom i na vreme stignu na svoje radno mesto. Takođe, saobraćajne gužve sa ovim vozilom neće postojati, jer ćete imati ogromno vazdušno prostrantsvo, a kompjuterski i GPS uređaji će vam pomoći da izbegavate druge letelice.”, rekao je Marko Luković

2. Jetscooter – Norio Fudžikava

Japanac, Norio Fudžikava takođe je predstavio svoj futuristički koncept letećeg motora koji nosi naziv Jetscooter. Ovo vozilo je izmišljeno kako bi postalo savršeno prevozno sredstvo, malih je dimenzija i može zadovoljavajućim brzinama da vas prevozi vazdušnim putem do željene destinacije. Dizajn je vrlo neobičan i podsjeća na Vespu koja je proizvedena u sljedećem vijeku. Ovaj motor je namijenjen za jednu osobu, pa ćete vašu djevojku morati da prevezete na drugačijem vozilu.

3. Flike – Bej Zoltan

Ovaj dizajn letećeg motora najviše podsjeća na današnje motore. Izgleda kao sportski motor bez točkova koji umjesto njih ima ogromne potisnike. Kao i prethodne dvije letelice, njegova svrha bi bila da vas vazdušnim putem na bezbjedan i brz način preveze do određene destinacije. Bej Zoltan, tvorac ove letjelice, kaže da će se potruditi da vozači ovog vozila uživaju i da će upravljanje ovim vozilom biti maksimalno olakšano.

 
Pročitajte slijedeći tekst: JEDINSTVENI AVIATORE VELOCE APARAT ZA KAFU
 
SUPERSONIČNI FEN ZA KOSU OD 435 EVRA

SUPERSONIČNI FEN ZA KOSU OD 435 EVRA

Savršen, sa jednom manom – baš kao i mnoge druge veze. Previše upotrebe fena može škoditi vašoj kosi. Dyson kompanija odlučila je da riješi taj problem, na veom

NEBROJENE MOGUĆNOSTI PODEŠAVANJA NURA SLUŠALICA

NEBROJENE MOGUĆNOSTI PODEŠAVANJA NURA SLUŠALICA

Potpunu promjenu shvatanja problema prenosa zvuka donose nam dizajneri Bojd i Rosen, predstavljajući revolucionarnu tehnologiju Nura slušalica.

MINIMALISTIČKI TECHNICS OTTAVA SC500

MINIMALISTIČKI TECHNICS OTTAVA SC500

Elegantni i skupocjeni predmeti nikako ne mogu biti nazvani raritetom u svijetu audio opreme…Upravo jedan takav dizajn predstavlja nam brend Technics.

ECLIPSE – SMARTFON KOJI OSVAJA SVIJET LUKSUZA

ECLIPSE – SMARTFON KOJI OSVAJA SVIJET LUKSUZA

Kombinujući vrhunsku tehnologiju i švajcarski kvalitet izrade, Goldvish Geneve je kompanija koja je specijalizovana za kreiranje pravog luksuza…

BUGATTI DOMINACIJA U SVIJETU MOBILNIH TELEFONA

BUGATTI DOMINACIJA U SVIJETU MOBILNIH TELEFONA

Bugatti brend je u centru pažnje posljednjih par mjeseci, jer i dalje ostvaruje nevjerovatan uspjeh.

ZA SVAČIJI STIL – BEOPLAY A6

ZA SVAČIJI STIL – BEOPLAY A6

Beoplay A6 je evolucija klasičnog stereo uređaja i prava inovacija u polju zvuka…

NAJPOPULARNIJE SLUŠALICE NA SVIJETU

NAJPOPULARNIJE SLUŠALICE NA SVIJETU

Pored toga što je to njen drugi “vizuelni” album, njen album je uzburkao muzički svijet pričama o nevjernosti i iskustvima drugih tamnoputih žena.

STAKLENI SONY ZVUČNIK

STAKLENI SONY ZVUČNIK

Sony LSPX-S1 Glass Sound Speaker zvučnik je genijalni portabilni uređaj, koji koristi cjevasto organsko staklo sa nježnim osvijetljenjem i nadražuje vaše čulo sluha