Hi-Tech

SUPERSONIČNI FEN ZA KOSU OD 435 EVRA

Poslije dijamanata, fen za kosu je najbolji prijatelj svake žene…

Savršen, sa jednom manom – baš kao i mnoge druge veze. Previše upotrebe fena može škoditi vašoj kosi. Dyson kompanija odlučila je da riješi taj problem, na veoma interesantan način. Oni su dizajnirali Supersonic fen za kosu, koji ima prilično visoku cijenu. Ipak, za komad tehnike koji će doprinijeti vašoj ljepoti, a koji bi samo naučnici mogli da dizajniraju, cijena od 435 evra možda i nije toliko visoka.

Ovaj fen je veoma tih, lagan, elegantan i kompaktan, što je jako dobra vijest za one dame koje nemaju puno prostora u svom kupatilu, pa fen drže u kutiji za cipele, ili na nekom mjestu koje im nije na dohvat ruke. Posebna pažnja ipak bila je usmjerena zvuku koji će ovaj fen proizvoditi dok radi, pa je on sada tih koliko god da je to bilo moguće. Sada, možete sušiti kosu i imati normalan razgovor sa nekim u isto vrijeme.

Inače, Dyson kompanija je godinama radila na ovom modelu, a testirali su ga na više od 1.000 km ljudske kose. Oni su koristili kosu različitih nacionalnosti, kako bi se pobrinuli da on savršeno radi na kosi svake dame iz svakog kutka svijeta. Možete li zamisliti kako su započeli svoje istraživanje? Ali, da se ne udaljavamo od teme. Cijena razvoja ovog proizvoda je oko 72 miliona dolara, što je, morate priznati pravo bogatstvo.

Sigurni smo da će sve žene koje vole i njeguju svoju kosu pozdraviti ovu inovaciju.

 
 
NEBROJENE MOGUĆNOSTI PODEŠAVANJA NURA SLUŠALICA

NEBROJENE MOGUĆNOSTI PODEŠAVANJA NURA SLUŠALICA

Potpunu promjenu shvatanja problema prenosa zvuka donose nam dizajneri Bojd i Rosen, predstavljajući revolucionarnu tehnologiju Nura slušalica.

MINIMALISTIČKI TECHNICS OTTAVA SC500

MINIMALISTIČKI TECHNICS OTTAVA SC500

Elegantni i skupocjeni predmeti nikako ne mogu biti nazvani raritetom u svijetu audio opreme…Upravo jedan takav dizajn predstavlja nam brend Technics.

ECLIPSE – SMARTFON KOJI OSVAJA SVIJET LUKSUZA

ECLIPSE – SMARTFON KOJI OSVAJA SVIJET LUKSUZA

Kombinujući vrhunsku tehnologiju i švajcarski kvalitet izrade, Goldvish Geneve je kompanija koja je specijalizovana za kreiranje pravog luksuza…

BUGATTI DOMINACIJA U SVIJETU MOBILNIH TELEFONA

BUGATTI DOMINACIJA U SVIJETU MOBILNIH TELEFONA

Bugatti brend je u centru pažnje posljednjih par mjeseci, jer i dalje ostvaruje nevjerovatan uspjeh.

ZA SVAČIJI STIL – BEOPLAY A6

ZA SVAČIJI STIL – BEOPLAY A6

Beoplay A6 je evolucija klasičnog stereo uređaja i prava inovacija u polju zvuka…

NAJPOPULARNIJE SLUŠALICE NA SVIJETU

NAJPOPULARNIJE SLUŠALICE NA SVIJETU

Pored toga što je to njen drugi “vizuelni” album, njen album je uzburkao muzički svijet pričama o nevjernosti i iskustvima drugih tamnoputih žena.

STAKLENI SONY ZVUČNIK

STAKLENI SONY ZVUČNIK

Sony LSPX-S1 Glass Sound Speaker zvučnik je genijalni portabilni uređaj, koji koristi cjevasto organsko staklo sa nježnim osvijetljenjem i nadražuje vaše čulo sluha

NAJMANJI I NAJELEGANTNIJI BLUETOOTH ZVUČNIK

NAJMANJI I NAJELEGANTNIJI BLUETOOTH ZVUČNIK

Nazvan Beoplay A1, ovaj šik prenosivi zvučnik dizajnirala je Sesil Manc, a njen cilj je bio kreiranje zvučnika koji će vam omogućiti da uživate u životu i ponesete