Jahte

KONCEPT PLUTAJUĆE PALATE

Predstavljamo vam veličanstveni koncept jahte Icon Selazzio 95 Sea Palace, koji je djelo austrijskog studija Motion Code: Blue…

Ovaj projekat je saradnja dva poznata brodogradilišta, odnosno Motion Code: Blue i ICON Yachts, veoma je prostran i moćan, i sa pravom nosi nadimak plutajuća palata. Ova sjajna jahta ima i više nego dovoljno prostora na palubama, više đakuzija i bazena, što znači da je idealna za ekstravagantna društvena okupljanja. Ima tri nivoa, a takozvana kuća na plaži savršeno je mjesto za srce svake zabave. U ovom prostoru nalazi se đakuzi sa vodopadom, dvije vertikalne bašte, bar, spa sa saunama i hamam, dok se iznad đakuzija nalazi veliki bazen koji se jednostavno može transformisati u heliodrom. Još jedan “kul” element je video ekran koji se nalazi oko bazena i koji može biti korišćen za projektovanje filmova.

Ukoliko pogodnosti i elementi jahte predstavljaju neku vrstu indikacije, možemo pretpostaviti sa kojim ciljem je Icon Selazzio 95 Sea Palace jahta dizajnirana. Ona je masivni, luksuzni prostor za zabavu, tako da mora posjedovati i odgovarajući enterijer, koji ima iste te kvalitete. Možemo samo zamisliti kako bi taj enterijer trebalo da izgleda, jer informacije i detalji o njemu još nisu nigdje predstavljeni. U svakom slučaju, prve slike ovog koncepta svjedoče njegovoj veličanstvenosti i nadamo se da će kompanije koje su radile na projektu uspješno završiti izgradnju što prije.


 
Pročitajte slijedeći tekst: O'PARI 3 MEGAJAHTA
 
MOONSTONE - JAHTA ZA ULTRA-BOGATE

MOONSTONE - JAHTA ZA ULTRA-BOGATE

Čak i bazen i đakuzi na ovoj jahti imaju inovatnivne sisteme osvetljenja, gde intenzitet svetlosti jednog zida može biti umanjen, kreirajući interesantan odsjaj. Ina

NAJVEĆI KRUZER SVIJETA - HARMONY OF THE SEAS

NAJVEĆI KRUZER SVIJETA - HARMONY OF THE SEAS

Nazvan Harmony of the Seas, novi kruzer kompanije Royal Caribbean je najveći na svijetu, težak čak 227.000 tona!

X – PRIME SUPERJAHTA

X – PRIME SUPERJAHTA

U pitanju je očaravajući koncept superjahte duge 80 metara, sa imenom X – Prime.

ROMEA – UMJETNOST DIZAJNIRANJA JAHTI

ROMEA – UMJETNOST DIZAJNIRANJA JAHTI

Ali, njena svjetska premijera na sajmu jahti u Monaku dala je svim prisutnim mogućnost da uživaju u njenom prefinjenom enterijeru.

SUPERJAHTE ULJEPŠALE KAN

SUPERJAHTE ULJEPŠALE KAN

Svake godine, zvijezde iz čitavog svijeta okupiraju Kan i njegov crveni tepih, ne samo zbog ljubavi prema filmovima…

NOVA NADALOVA JAHTA - BEETHOVEN

NOVA NADALOVA JAHTA - BEETHOVEN

Njegova jahta zove se Beethoven, a u pitanju je model Monte Carlo Yachts 76, sa dužinom od 23 metra.

TRUSSARDI ENTERIJER ZA VRHUNSKU DYNAMIQ JAHTU

TRUSSARDI ENTERIJER ZA VRHUNSKU DYNAMIQ JAHTU

Oni su zajedno kreirali unikatni koncept, Trussardi for Dynamiq, odnosno ekskluzivnu kolekciju namještaja za modele iz D4 serije.

STILETTO JAHTA – PLUTAJUĆI RAJ

STILETTO JAHTA – PLUTAJUĆI RAJ

Takođe, oni su joj podarili prefinjeni i moderni izgled.