Jahte

MOONSTONE - JAHTA ZA ULTRA-BOGATE

Ako bi ste ovom projektu sudili po njegovom imenu, vjerovatno bi vam na pamet pao plan za osvajanje prirodnog satelita naše planete…

Ipak, Moonstone je novi projekat kompanije OCEANCO, odnosno 90 metara dugačka luksuzna megajahta, koja je za sada samo koncept. Razvijena je u saradnji sa Van Geest Design, sa inovativnim i umjetničkim elementima, koji će sigurno šarmirati potencijalne kupce.

Sa unikatnim stranama trupa, ovaj nevjerovatni koncept jahte predstavlja nam elegantne linije i nevjerovatnu preciznost. Ona je osmišljena tako da bude PYC-kompatibilna, a kako nudi dovoljno prostora za više od 12 gostiju na svojim palubama, možemo reći da je idealna za organizovanje zabava takođe.

Dizajn osvijetljenja sadrži glavni panel osvijetljen sa zadnje strane, koji je povezan sa fish-eye kamerama, koji dozvoljava izbor raspoloženja i željenog ambijenta. Na stranama trupa, nalaze se prilagođeni svjetlosni paneli, koji sadrže 300 trouglova sa individualnim kontrolama, čineći svaku noć magičnom.

Čak i bazen i đakuzi na ovoj jahti imaju inovatnivne sisteme osvijetljenja, gdje intenzitet svjetlosti jednog zida može biti umanjen, kreirajući interesantan odsjaj. Inače, Moonstone jahta dizajnirana je kao energetski efikasna, sa fleksibilnošću na umu.

Vlasnička paluba, sa velikom fiskulturnom salom i spa prostorom, bioskopom i touch-and-go heliodromom deo su ovog nevjerovatnog broda. Sedamdeset kvadratnih metara standardnih solarnih panela, koji se nalaze na vrhu ove superstrukture generisaće struju za svjetlosne panele.

Prostrana sky loža sa panoramskim pogledom će biti prostor koji će potencijalni vlasnici ove jahte svakako cijeniti, baš kao i modularni namještaj u eksterijeru, koji je dizajniran da bude lagan, šik i jednostavan za upotrebu. Ova predivna igračka je namijenjena “velikim dječacima”, pa tako sa sobom nosi i odgovarajuću cijenu.

 
Pročitajte slijedeći tekst: NAJVEĆI KRUZER SVIJETA - HARMONY OF THE SEAS
 
NAJVEĆI KRUZER SVIJETA - HARMONY OF THE SEAS

NAJVEĆI KRUZER SVIJETA - HARMONY OF THE SEAS

Nazvan Harmony of the Seas, novi kruzer kompanije Royal Caribbean je najveći na svijetu, težak čak 227.000 tona!

X – PRIME SUPERJAHTA

X – PRIME SUPERJAHTA

U pitanju je očaravajući koncept superjahte duge 80 metara, sa imenom X – Prime.

ROMEA – UMJETNOST DIZAJNIRANJA JAHTI

ROMEA – UMJETNOST DIZAJNIRANJA JAHTI

Ali, njena svjetska premijera na sajmu jahti u Monaku dala je svim prisutnim mogućnost da uživaju u njenom prefinjenom enterijeru.

SUPERJAHTE ULJEPŠALE KAN

SUPERJAHTE ULJEPŠALE KAN

Svake godine, zvijezde iz čitavog svijeta okupiraju Kan i njegov crveni tepih, ne samo zbog ljubavi prema filmovima…

NOVA NADALOVA JAHTA - BEETHOVEN

NOVA NADALOVA JAHTA - BEETHOVEN

Njegova jahta zove se Beethoven, a u pitanju je model Monte Carlo Yachts 76, sa dužinom od 23 metra.

TRUSSARDI ENTERIJER ZA VRHUNSKU DYNAMIQ JAHTU

TRUSSARDI ENTERIJER ZA VRHUNSKU DYNAMIQ JAHTU

Oni su zajedno kreirali unikatni koncept, Trussardi for Dynamiq, odnosno ekskluzivnu kolekciju namještaja za modele iz D4 serije.

STILETTO JAHTA – PLUTAJUĆI RAJ

STILETTO JAHTA – PLUTAJUĆI RAJ

Takođe, oni su joj podarili prefinjeni i moderni izgled.

NOVA HEESEN JAHTA - GALACTICA

NOVA HEESEN JAHTA - GALACTICA

U pitanju je fenomenalni brod koji je takođe poznat po imenu Project Kometa.