Jahte

NAJVEĆI KRUZER SVIJETA - HARMONY OF THE SEAS

Nazvan Harmony of the Seas, novi kruzer kompanije Royal Caribbean je najveći na svijetu, težak čak 227.000 tona!

Zapravo, ovaj mamut od kruzera će svoje prvo probno putovanje imati sljedeće nedelje, a garantujemo vam da ćete na jednoj od njegovih osamnaest paluba pronaći zabavu koja baš vama odgovara. U sklopu ovog broda, postoji 16 nevjerovatnih restorana. Jedan od njih ima temu Zemlje čuda, koja je idealna za sve one koji su maštoviti i spremni da uplove u svijet fantazije.  

Boravak u njegovim VIP Royal Loft košta nevjerovantnih 10.000 evra po osobi, za nedelju dana. U tu cijenu, uračunata je i usluga ličnog batlera, koji će se pobrinuti za sve vaše prohtjeve i potrebe.

Vodeni tobogani su jedan dio zabave na otvorenom koje ovaj gigant nudi svojim gostima. Tu je i zastrašujući “Ultimate Abyss”, odnosno jedan od najvećih vodenih tobogana na svijetu, koji će vam pružiti adrenalin i uzbuđenje koje dugo očekujete.

Ovo krstarenje nikako neće biti dosadno. Ako želite da se uvjerite u to, posjetite Bionic Bar, gde vam koktele služe roboti. Na ovom brodu postoji i teatar, gdje možete pogledati hit mjuzikle ili neke veoma uzbudljive akrobacije.

Druge atrakcije koje su vam u ponudi su otvoreni atrium, zip-wire, vrteška, pa čak i simulator surfovanja, gdje možete savladati ovu zabavnu vještinu, ako je to vaša želja.

Prvo putovanje ovog broda, sa čak 6.000 putnika, odigraće se tokom ovog mjeseca. Kako kažu neke glasine, svi putnici će dobiti narukvice u formi GPS-a, kako bi mogli da se snađu na ovolikom prostoru.

 
Pročitajte slijedeći tekst: X – PRIME SUPERJAHTA
 
MOONSTONE - JAHTA ZA ULTRA-BOGATE

MOONSTONE - JAHTA ZA ULTRA-BOGATE

Čak i bazen i đakuzi na ovoj jahti imaju inovatnivne sisteme osvetljenja, gde intenzitet svetlosti jednog zida može biti umanjen, kreirajući interesantan odsjaj. Ina

X – PRIME SUPERJAHTA

X – PRIME SUPERJAHTA

U pitanju je očaravajući koncept superjahte duge 80 metara, sa imenom X – Prime.

ROMEA – UMJETNOST DIZAJNIRANJA JAHTI

ROMEA – UMJETNOST DIZAJNIRANJA JAHTI

Ali, njena svjetska premijera na sajmu jahti u Monaku dala je svim prisutnim mogućnost da uživaju u njenom prefinjenom enterijeru.

SUPERJAHTE ULJEPŠALE KAN

SUPERJAHTE ULJEPŠALE KAN

Svake godine, zvijezde iz čitavog svijeta okupiraju Kan i njegov crveni tepih, ne samo zbog ljubavi prema filmovima…

NOVA NADALOVA JAHTA - BEETHOVEN

NOVA NADALOVA JAHTA - BEETHOVEN

Njegova jahta zove se Beethoven, a u pitanju je model Monte Carlo Yachts 76, sa dužinom od 23 metra.

TRUSSARDI ENTERIJER ZA VRHUNSKU DYNAMIQ JAHTU

TRUSSARDI ENTERIJER ZA VRHUNSKU DYNAMIQ JAHTU

Oni su zajedno kreirali unikatni koncept, Trussardi for Dynamiq, odnosno ekskluzivnu kolekciju namještaja za modele iz D4 serije.

STILETTO JAHTA – PLUTAJUĆI RAJ

STILETTO JAHTA – PLUTAJUĆI RAJ

Takođe, oni su joj podarili prefinjeni i moderni izgled.

NOVA HEESEN JAHTA - GALACTICA

NOVA HEESEN JAHTA - GALACTICA

U pitanju je fenomenalni brod koji je takođe poznat po imenu Project Kometa.