Jahte

STILETTO JAHTA – PLUTAJUĆI RAJ

Kao djelo nautičkog arhitekte Kena Frejvoka, Stiletto jahta dobila je tretman jednog od najboljih brodogradilišta svijeta, Oceanco…

Takođe, oni su joj podarili prefinjeni i moderni izgled. Ovaj inovativni brod dužine 106 metara može se smatrati jednom od najvećih superjahti svijeta, ali, njen izgled i veličina nijesu sve što ona nudi.

Na ovoj veličanstvenoj jahti postoji vodopad, nešto što definitivno ne viđamo svakog dana u ovom kontekstu. Takođe, ona ima i vrhunsku terasu sa ograđenim bazenom, bar i ostavu, fotelje za uživanje i heliodrom. Ali, ni to nije sve.

Ona ima još jedan bazen, teretanu, spa i glomaznu ložu za uživanje i organizovanje zabava. Terase na njenom zadnjem kraju okružuju bazen i nude spektakularni pogled na more. Na njoj ima dovoljno mjesta za 16 do 18 putnika, sa glomaznim master apartmanom, šest kabina za goste i VIP kabinom, koja može biti podijeljena u dve kabine. Posada koju sačinjava 30 članova će ispuniti svaku vašu želju i pobrinuti se da sve bude u najboljem redu.

Najljepši apartman na ovoj jahti je naravno vlasnički, a on sadrži privatnu terasu i đakuzi, kao i brojne druge luksuzne pogodnosti koje će tek biti otkrivene. Što se gostiju tiče, oni po ceo dan mogu uživati u spa centru ili vježbati u vrhunski opremljenoj teretani, dok gledaju svoje omiljene filmove na glomaznim TV ekranima.

Naravno, jahta poput Stiletto modela, mora sadržati široku ponudu igračaka za vodu i tendera koji će je pratiti na svakom putovanju. Ova jahta ima hibridni sistem propulzije i nudi maksimalnu brzinu od 18.5 čvorova.

 
Pročitajte slijedeći tekst: NOVA HEESEN JAHTA - GALACTICA
 
MOONSTONE - JAHTA ZA ULTRA-BOGATE

MOONSTONE - JAHTA ZA ULTRA-BOGATE

Čak i bazen i đakuzi na ovoj jahti imaju inovatnivne sisteme osvetljenja, gde intenzitet svetlosti jednog zida može biti umanjen, kreirajući interesantan odsjaj. Ina

NAJVEĆI KRUZER SVIJETA - HARMONY OF THE SEAS

NAJVEĆI KRUZER SVIJETA - HARMONY OF THE SEAS

Nazvan Harmony of the Seas, novi kruzer kompanije Royal Caribbean je najveći na svijetu, težak čak 227.000 tona!

X – PRIME SUPERJAHTA

X – PRIME SUPERJAHTA

U pitanju je očaravajući koncept superjahte duge 80 metara, sa imenom X – Prime.

ROMEA – UMJETNOST DIZAJNIRANJA JAHTI

ROMEA – UMJETNOST DIZAJNIRANJA JAHTI

Ali, njena svjetska premijera na sajmu jahti u Monaku dala je svim prisutnim mogućnost da uživaju u njenom prefinjenom enterijeru.

SUPERJAHTE ULJEPŠALE KAN

SUPERJAHTE ULJEPŠALE KAN

Svake godine, zvijezde iz čitavog svijeta okupiraju Kan i njegov crveni tepih, ne samo zbog ljubavi prema filmovima…

NOVA NADALOVA JAHTA - BEETHOVEN

NOVA NADALOVA JAHTA - BEETHOVEN

Njegova jahta zove se Beethoven, a u pitanju je model Monte Carlo Yachts 76, sa dužinom od 23 metra.

TRUSSARDI ENTERIJER ZA VRHUNSKU DYNAMIQ JAHTU

TRUSSARDI ENTERIJER ZA VRHUNSKU DYNAMIQ JAHTU

Oni su zajedno kreirali unikatni koncept, Trussardi for Dynamiq, odnosno ekskluzivnu kolekciju namještaja za modele iz D4 serije.

NOVA HEESEN JAHTA - GALACTICA

NOVA HEESEN JAHTA - GALACTICA

U pitanju je fenomenalni brod koji je takođe poznat po imenu Project Kometa.