Jahte

TRUSSARDI ENTERIJER ZA VRHUNSKU DYNAMIQ JAHTU

Italijanski modni brend Trussardi, udružio se sa kompanijom iz Monaka, Dynamiq Yachts, poznatom po dizajniranju vrhunskih brodova…

Oni su zajedno kreirali unikatni koncept, Trussardi for Dynamiq, odnosno ekskluzivnu kolekciju namještaja za modele iz D4 serije. Ova kolekcija predstavlja nam elegantnu ponudu namještaja i aksesoara sa potpisom Trussardi Casa, a spremna je da postane must-have za sve ljubitelje vrhunskog dizajna, milanskog glamura i unikatnih performansi i versatilnosti Dynamiq jahti.

Specijalni Trussardi for Dynamiq paket odabran je prvenstveno za Jetsetter, prvi model iz D4 serije sa dužinom od 39 metara. Ovaj paket u sebi sadrži unikatnu ugaonu reljefnu sofu, Larzia stolice, Ottoman taburee, tepihe, materijale, osvijetljenje i dodatne elemente dekora za sve prostore ove jahte.

Takođe, tu je i odabrani asortiman kućnih mirisa, svijeća, difuzera i osvježivača vazduha. Napredna tehnologija i moderni dizajn Dynamiq asortimana jahti savršeno se uklapa sa elegantnim i modernim geometrijskim oblicima koje njeguje Trussardi Casa.

Dizajneri Trussardi brenda trentuno rade i na specijalnoj kolekciji garderobe, koja će takođe biti dio Trussardi for Dynamiq kolekcije, a sadržaće ljetnju odjeću, šešire i prtljag.

“U Dynamiq brodogradilištu, mi jahtu ne smatramo gotovim proizvodom, već savršenom high-tech platformom, koju možemo prilagoditi svim željama naših klijenata”, rekao je Sergej Dobroserdov, osnivač ove kompanije. “Naš prvi online konfigurator sa brojim opcijama, daje vam mogućnost kreiranja zaista besprijekorne jahte. Naša saradnja sa Trussardi Casa je savršen primjer toga. Ponosni smo i srećni što je Trussardi Casa brend moderan luksuz podigao na sasvim novi nivo na našoj jahti, a vjerujemo da će naši klijenti to znati da cijene.”

Tomaso Trusardi, CEO Trussardi grupe, dodao je: “Veoma smo uzbuđeni zbog saradnje sa Dynamiq Yachts na ovom specijalnom projektu, koji spaja vrhusnku izradu naših Trussardi Casa kreacija sa avangardnom i futurističkom tehnologijom ovih jahti”.

Inače, ovaj specijalni paket biće dostupan klijentima koji kreiraju svoju jahtu u online konfiguratoru. Cijena ove opcije je oko 400.000 evra, dok će prva Dynamiq D4 Jetsetter jahta sa Trussardi Casa debitovati na Monaco Yacht šou u septembru ove godine.

 
Pročitajte slijedeći tekst: STILETTO JAHTA – PLUTAJUĆI RAJ
 
MOONSTONE - JAHTA ZA ULTRA-BOGATE

MOONSTONE - JAHTA ZA ULTRA-BOGATE

Čak i bazen i đakuzi na ovoj jahti imaju inovatnivne sisteme osvetljenja, gde intenzitet svetlosti jednog zida može biti umanjen, kreirajući interesantan odsjaj. Ina

NAJVEĆI KRUZER SVIJETA - HARMONY OF THE SEAS

NAJVEĆI KRUZER SVIJETA - HARMONY OF THE SEAS

Nazvan Harmony of the Seas, novi kruzer kompanije Royal Caribbean je najveći na svijetu, težak čak 227.000 tona!

X – PRIME SUPERJAHTA

X – PRIME SUPERJAHTA

U pitanju je očaravajući koncept superjahte duge 80 metara, sa imenom X – Prime.

ROMEA – UMJETNOST DIZAJNIRANJA JAHTI

ROMEA – UMJETNOST DIZAJNIRANJA JAHTI

Ali, njena svjetska premijera na sajmu jahti u Monaku dala je svim prisutnim mogućnost da uživaju u njenom prefinjenom enterijeru.

SUPERJAHTE ULJEPŠALE KAN

SUPERJAHTE ULJEPŠALE KAN

Svake godine, zvijezde iz čitavog svijeta okupiraju Kan i njegov crveni tepih, ne samo zbog ljubavi prema filmovima…

NOVA NADALOVA JAHTA - BEETHOVEN

NOVA NADALOVA JAHTA - BEETHOVEN

Njegova jahta zove se Beethoven, a u pitanju je model Monte Carlo Yachts 76, sa dužinom od 23 metra.

STILETTO JAHTA – PLUTAJUĆI RAJ

STILETTO JAHTA – PLUTAJUĆI RAJ

Takođe, oni su joj podarili prefinjeni i moderni izgled.

NOVA HEESEN JAHTA - GALACTICA

NOVA HEESEN JAHTA - GALACTICA

U pitanju je fenomenalni brod koji je takođe poznat po imenu Project Kometa.