Luksuzne vile

VILA EUROPEAN - BEVERLI HILS

Na veoma pritajenoj i privatnoj lokaciji, na prostoru od preko 3000 kvadratnih metara u Beverli Hilsu, možete vidjeti ovu predivnu European vilu…

Kao fantastični splet arhitektonskih stilova Evrope, kao što su barok, rokoko, art deko i art nouveau, ova predivna vila sagrađena je 1991. godine. Arhitekta koji je radio na njenom dizajnu i izgradnji je Džejms Rajt. Ona oslikava fantastičnu količinu pažnje posvećenu detaljima, kao i neuporedivi kvalitet izrade. Kvalitet se primjećuje od same fasade, koja se zasniva na poznatoj Quattro fontani u Rimu. Vrata su replika vrata iz ere Luja XV, dok su podovi napravljeni od mermera koji je uvezen iz Italije. Njeni hodnici inspirisani su Versajem, predivni prozori i vrata od mahagonija i originalni Michael Borisov murali su neki od ukrasa koji ovaj dom čine fantastičnim.

Predivni art deco elementi besprekorno ukrašavaju ovu trospratnu rezidenciju i vraćaju svoje posjetioce u prošla vremena. Moćna kupola sa mermernim ulazom i visokim plafonima, grandioznim lusterom i besprekorno dizajniranim bronzanim stepeništem je jedan od najluksuznijih elemenata ovog imanja. Grandiozni javni prostori kao što su biblioteka, salon, ovalna trpezarija sa imperijalističkim stilom, bar i medijska soba su neki od prostora u kojima se može uživati.

Gurmanska kuhinja koju je uradio Martin Pirs sadrži profesionalne kuhinjske aparate, odvoljeni prostor za doručak, kao i prostranu ostavu. Spavaće sobe sastoje se od luksuznog glavnog apartmana sa duplim kupatilima i prostranim ormarima, kao i četiri porodične spavaće sobe na spratu. U donjem dijelu ove predivne rezidencije nalazi se spavaća soba za goste, kao i dvije prostorije za osoblje.


 
Pročitajte slijedeći tekst: BAJKOVITI LJETNJIKOVAC - PORTUGALIJA
 
VILA SOGNO – DOM IZ SNOVA

VILA SOGNO – DOM IZ SNOVA

Ako se svakog jutra teško budite, jer ste sanjali o svojoj savršenoj vili na plaži, imamo pravu stvar za vas…

VIKENDICA U DOMINIKANI ZA 6 MILIONA €

VIKENDICA U DOMINIKANI ZA 6 MILIONA €

Dominikanska Republika je zemlja kao iz snova, u kojoj svaki dan može biti savršeni dan iz vaše mašte…

NAJSKUPLJE VIKENDICE U SRBIJI

NAJSKUPLJE VIKENDICE U SRBIJI

Mnogi od nas vole da svoje vikende i godišnje odmore provedu u prefinjenom i udobnom hotelu…

VILA CEDAR: DODIR PRIRODE

VILA CEDAR: DODIR PRIRODE

Postavljena na mjestu koje nudi potpuno okruženje zelenilom u kombinaciji sa blizinom gradskog jezgra, Vila Cedar, zasniva se na principima organske arhitekture.

WILBEN: NAJBOLJE IZ LONDONA

WILBEN: NAJBOLJE IZ LONDONA

Iza imena Wilben kriju se braća Vilijam i Bendžamin Semjuels, preduzetnici čiji je rad usmjeren na elitno opremanje i razvoj nekretnina.

PREFINJENA VILA U EKSKLUZIVNOM DIJELU KOLORADA

PREFINJENA VILA U EKSKLUZIVNOM DIJELU KOLORADA

Ekskluzivna The Preserve enklava u Koloradu je lokacija gdje možete vidjeti vrhunski dizajnirane luksuzne vile…

MODERNI BISER LOS ANĐELESA

MODERNI BISER LOS ANĐELESA

Vila koju vam ovog puta predstavljamo, nalazi se nadomak Sunset strip bulevara, u ekskluzivnom komšiluku gdje se veoma teško možete istaći…

SREDNJOVJEKOVNI LUKSUZ ZA 45 MILIONA EVRA

SREDNJOVJEKOVNI LUKSUZ ZA 45 MILIONA EVRA

Predivni grad Ravelo u Italiji je mjesto gdje možete pronaći omiljene zanimljivosti ovog poluostrva…