Jahte

BENETTI SUPERJAHTA - MY PARADIS

Poslednja jahta koju predstavlja renomirano brodogradilište Benetti, My Paradis je prva u seriji od tri jahte koje mjere 108 stopa dužine...

Bes sumnje, element ove jahte koji privlači najviše pažnje je njen raspored na tri palube, što i nije toliko uobičajeni dizajn za jahte dužine 108 stopa. Na ovoj jahti, takav raspored osigurava privatnost, komfor i sasvim dovoljno prostora za sve putnike i maksimalno uživanje. Stefano Righini je čovjek koji je odgovoran za eksterijer ovog veličanstvenog broda, u kom se nalazi đakuzi, trpezarijski sto za deset osoba, paluba za sunčanje okrenuta prema krmi i velika sofa.

Enterijer je sa druge strane djelo Francoisa Zurettia i dizajniran je tako da ima prostora za dalje prilagođavanje željama vlasnika, ukoliko to bude potrebno. Unutrašnjost jahte veoma je prostrana i veoma dobro osvjetljena tokom dana, dok je u toku noći dobro raspoređeno LED osvjetljenje pretvara u magičan prostor. Do 12 gostiju može uživati u ovim predivnim prostorima enterijera i eksterijera, kako se četiri VIP kabine nalaze na donjoj palubi, pored vlasničkog apartmana koji se nalazi na glavnoj palubi.

Ova jahta već je predstavljena zvanično, a njen novi vlasnik nestrpljivo čeka da je dobije. Svoj zvanični javni debi imaće na Kanskom Yachting Festivalu, u septembru ove godine.


 
Pročitajte slijedeći tekst: SUPERJAHTA AURORA
 
MOONSTONE - JAHTA ZA ULTRA-BOGATE

MOONSTONE - JAHTA ZA ULTRA-BOGATE

Čak i bazen i đakuzi na ovoj jahti imaju inovatnivne sisteme osvetljenja, gde intenzitet svetlosti jednog zida može biti umanjen, kreirajući interesantan odsjaj. Ina

NAJVEĆI KRUZER SVIJETA - HARMONY OF THE SEAS

NAJVEĆI KRUZER SVIJETA - HARMONY OF THE SEAS

Nazvan Harmony of the Seas, novi kruzer kompanije Royal Caribbean je najveći na svijetu, težak čak 227.000 tona!

X – PRIME SUPERJAHTA

X – PRIME SUPERJAHTA

U pitanju je očaravajući koncept superjahte duge 80 metara, sa imenom X – Prime.

ROMEA – UMJETNOST DIZAJNIRANJA JAHTI

ROMEA – UMJETNOST DIZAJNIRANJA JAHTI

Ali, njena svjetska premijera na sajmu jahti u Monaku dala je svim prisutnim mogućnost da uživaju u njenom prefinjenom enterijeru.

SUPERJAHTE ULJEPŠALE KAN

SUPERJAHTE ULJEPŠALE KAN

Svake godine, zvijezde iz čitavog svijeta okupiraju Kan i njegov crveni tepih, ne samo zbog ljubavi prema filmovima…

NOVA NADALOVA JAHTA - BEETHOVEN

NOVA NADALOVA JAHTA - BEETHOVEN

Njegova jahta zove se Beethoven, a u pitanju je model Monte Carlo Yachts 76, sa dužinom od 23 metra.

TRUSSARDI ENTERIJER ZA VRHUNSKU DYNAMIQ JAHTU

TRUSSARDI ENTERIJER ZA VRHUNSKU DYNAMIQ JAHTU

Oni su zajedno kreirali unikatni koncept, Trussardi for Dynamiq, odnosno ekskluzivnu kolekciju namještaja za modele iz D4 serije.

STILETTO JAHTA – PLUTAJUĆI RAJ

STILETTO JAHTA – PLUTAJUĆI RAJ

Takođe, oni su joj podarili prefinjeni i moderni izgled.